Färga hår och luffarschack

Jag och Nicke var iväg till Willys nu på kvällskvisten, när vi sprang förbi hårschampoon och färger så fick jag plötsligt för mig att jag skulle ljusa upp mitt hår. Ryckte tag i denna utan att egentligen ha koll på om det var färg eller toning och drog i det i håret när vi kom hem.

Var många många år sedan jag höll på med hårfärger och toningar, då var det mest hennafärgning som gällde minns jag.

Lät det hela sitta i ungefär 30 minuter och det syns nog skillnad men inte så mycket tror jag. Blir spännande att se när håret är helt torrt. Kanske får en chock imorgon när jag kollar mig i spegeln.

Men hörrni, vilket väder vi har. Idag har vi haft som mest 29 grader i skuggan, galet. Felix har varit ute hela dagen och han kommer bli sjukt brun, redan nu ser det ut som ungen varit utomlands. Fattar inte alls vem han brås på…

Med värmen så kommer torrheten också, jag kan tamejtusan spela luffarschack på armar och ben just nu ändå tycker jag att jag smörjer mig. Jag skulle behöva ligga i ett lotionbad 🙂

För ett tag sen fick vi hem en stor bil från Playmobil, den har han lekt med rätt mycket, det är jag som varit dålig på att fota. Han kör runt mindre bilar och gubbar i den och den är en av favoriterna just nu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.