Äntligen!

Äntligen utbrister jag idag och det av flera anledningar. Först och främst att mamma fått komma hem från sjukhuset efter behandling nr 2. Skönt för henne att komma hem även om det såklart är oroligt att vara hemma när man bara går och väntar på att få en infektion och behöva åka in med ambulans. Nu håller vi tummarna för att mamma tillhör de där 30% som inte får någon infektion.

Sedan utbrister jag äntligen eftersom jag tror att problemet med min blogg är löst. Det har tagit sjukt lång tid att komma in på den men så såg jag att anslutningen inte var säker och nu har jag lyckats göra om adressen till https och vips så funkar det toppen för mig att komma in, hoppas det även gör det för er andra och att ni inte helt tappat hoppet eftersom jag inte bloggat något på länge.

Idag har jag jobbat hemifrån eftersom vi flyttar från Farsta till Sickla och igår och idag var det kaos på kontoret både gamla och nya, så hemmajobb blev det.

Felix fick önska middag och han ville ha kycklingklubba med ris och gräddsås, blev till att åka och handla och improvisera lite. Barnen åt riktigt bra och det var faktiskt himla gott. Sen ville han baka också så det blev en sockerkaka, och den skulle absolut ätas med grädde och strössel på.

Jag tror att Felix kommer bli mer nyfiken på att hjälpa till i köket, det sätter verkligen press på oss vuxna. Nicke är den som oftast lagar mat men varken han eller jag gillar det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.