Tävling: Trumpette strumpor för barn 0-12 månader

 

För att vara med och tävla om dessa babysockor så måste ni göra följande;

1. Gå in på Iobutiken och se vilken produkt ni gillar bäst

2. Skriv en kommentar om detta i detta inlägg så är ni med och tävlar, vill ni ha extrachans att vinna?? Kopiera in följande text i er blogg och bifoga den länken i kommentaren till mig. Glöm ej er mailadress. Och se även till att länkarna i texten funkar. Ni får gärna låna bilden.

Jag är med och tävlar om Trumpettebabysockor från Iob-butiken, tävlingen hittar ni hos En Mölnbobos Liv. Tävlingen avslutas den 25 april vid midnatt.

INFORMATION: Strumporna är i storlek 0-12 månader enligt märkning men butiken rekommenderar 0-6 månader. Den som vinner får välja antingen sexpack av den som heter Jenny eller 6pack av den som heter Johnny.

Tack Iob-butiken för sponsringen

37 thoughts on “Tävling: Trumpette strumpor för barn 0-12 månader

 1. Gud så söta jag dör! jag önskar att http://www.greentex.se också får in barnstrumpor… de har massa olika damstrumpor i bambufiber, men ännu inga för barn 🙁 jag tror att det kan vara grymt eftersom de andas så att barnens fötter hålls torra 🙂

 2. Jag vill vara med:) Min favorit på deras sida, förutom strumporna som jag är kär i, är bärsjalen i rosa&orange. Tror det är praktiskt så en sådan kanske man ska införskaffa sig?

  Länkar tävlingen på min blogg.
  /Julia

 3. Jag vill va med 🙂

  Oj fanns jätte mycket fint där på sidan.
  Hmmm fastnade mycket för “Häftig Babyjogging” dressen med döskalle på. 🙂

 4. Jag älskar deras kläder i märket Newton. Skulle vilja ha både bodys och pyjamas till min lilla Kevin.

 5. Jag tyckte åkpåsarna var jättefina. Annars var sockorna också jättesöta. de skulle passa bra på min dotter. =D

 6. Jag är med i denna tävling=)
  Skulle så gärna villa vinna till min lilla kusin:)

  JAg tycker att Flickbaddräkt med Muminmotiv
  var så fint.

 7. Mina favoriter inne i den shoppen är alla dessa ursöta strumpor och strumpbyxor. Sonen är ju lite stor för dem numera men till sommaren kommer flera vänner och bekanta till mig få smått så det hade varit kul att ge bort något sådant här gulligt 🙂

 8. jag tyckte bäst om deras nattlinnen med Milla (alfons) på för min dotter älskar alfons å milla så dem blev jagsugen på att klicka hem till henne

 9. Den vinröda Velourklänningen med satinband är ju jättefin! Påminner faktiskt om något jag hade när jag var liten! Och nu hoppas jag på tur att vinna Jennys babysockor!!!

 10. Jag har kikat massor på Trumpettes strumpor, så självklart vill jag vara med i min tävling. Min favorit är Jungle Critters Babysocks – Trumpette. Länkar från min blogg också.

 11. Klart jag vill vara med och tävla! Länkar till detta i min blogg.

  Den produkt jag gillar bäst hos Iob-butiken är babybodyn med Mumintrollet/Snorkfröken. Är ju helt såld på alla deras mumin kläder och skulle bra gärna vilja ha allihopa.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.