Migrän

Låg vaken sent igår, jag kan ju inte sova när Nicke är borta, dessvärre så hade han inga planer på att komma hem tidigt så jag lyckade somna till ändå. Tror inte han kom hem förrän kanske 2.30 eller nåt sånt. Väl hemma gick han inte och lade sig men jag somnade ju snabbt om.

Imorse vid 7.30 vaknade Melvin men jag hade sån fruktansvärd huvudvärk att Nicke fick gå upp trots att han kom hem sent. Låg sen däckad mest hela dagen. Var uppe några ggr och duschade, tog tablett och fick i mig lite kaffe. När kl var 14.30 gick jag upp för Nicke var tvungen att åka och handla och göra lite ärenden. Melvin som sovit middag vaknade då och vi gick över till min pappa och fikade. Blev även så att vi hämtade en gunga där till Melvin, den skall vi köpa krokar till imorgon. När jag ändå kände mig rätt pigg så grävde jag upp 1 träd och en typ tuja/cypress som vi inte vill ha på baksidan, sen började jag gräva i rabatten, där var hur mycket rötter som helst.

Nu på kvällen kom pappa med skottkärran och vi körde ner en stor säck med rötter från rabatten samt att han hämtade träden för att gräva ner på deras tomt. Nu finns det ett träd kvar som tydligen inte blivit något med så jag får se om jag hinner gräva upp det i veckan.

Imorgon ska vi mäta tomten så vi vet hur mycket staket som behövs samt se vad det skulle kosta, sen ska vi som sagt var köpa krokar till gungan samt att jag egentligen skulle behöva lite jord och gräsfrö.

Jag hoppas på fint väder imorgon och till veckan så vi kan vara ute här på baksidan och dona lite. Får bara hoppas det torkar upp för gräsmattan är lite halvlerig… får se hur den blir i år, den såg inte fin ut när vi var på visning av lägenheten.

Nu dricker Melvin kvällsvälling och jag hoppas han kommer somna utan problem, vi ska äta middag när han somnat, blir fläskfilé, bea och potatisgratäng.

Glöm inte mina tävlingar (länkar till vänster), jag lottar just nu ut Trumpette babysockor (man får välja mellan 2 sorter, det är 6 sockor man vinner), en jättefin tavla samt balla hörselskydd för barn, finns i grönt och rosa. Funkar för spädbarn och upp till 12 år.

3 thoughts on “Migrän

  1. Frida: Jag har känningar idag med men det är mycket bättre. Jag hoppas värmen kommer också så man kanske kan fixa lite ute idag med, imorse när jag gick upp så var det frost på gräsmattan.

    Lina: Bara bra med oss, ha en bra dag själva!

  2. Jaa det ska verkligen bli helt underbart! 😀

    Allt bra med er då ? hoppas ni får en underbar dag! kramar

  3. Usch, inte kul med huvudvärk. Skönt att du verkade få en bra eftermiddag i alla fall. Och i dag verkar solen lysa (än så länge i alla fall!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.