Inköp

Stackars Stackars Melvin, han har fått åka mycket bil och kundvagn idag och knappt sovit något på dagen. Vi drog iväg redan vid 9 för att gå till läkaren. Det var okej med testiklarna och så kollade även lite annat rutinmässigt samt lyssnade på hans andning eftersom vi får ge lite ventoline igen… tjutig i luftrören igen. Men det var inget som var något att anmärka på mer än lite tjutigt och fortsätt med ventoline. Skönt.

Sen for vi till Bauhaus där vi fick tillbaks pengar för den felaktiga fraktkostnaden samt för det vi lämnade tillbaka. Blev över 600kr. Vidare mot Plantagen där vi handlade 12 säckar jord (6 till mig), jag hittade även en grill samt en spaljé som vi ska ha där det glipar mellan staket och gräsmatta (ca 30cm glipa då det är så ojämnt. Det går liksom uppåt mot gräsmattan). Efter plantagen kikade jag lite på Jysk och hittade ett bord, fast vi fick inte rum med något i bilen så jag gick inte in och kollade om det fanns hemma.

Vidare till Coop där vi handlade lite…samt att vi åt lunch på Daisys då Melvin var hungrig på sin burkmat. Sen åkte vi hem och fikade. Väl hemma ringde jag Jysk men då var allt slut hos dem av det jag ville ha. Vi bestämde oss för att åka till Alex i Järna (hade inget), Högberga i Södertälje (bara dyra uterumsmöbler) och sen kikade vi in på Ica Maxi och där fanns en plastmöbel med bord, 2 positionsstolar och 4 vanliga plaststolar för 999kr. Var ju bara att slå till.

Hem igen, bära ut möbler, hem till pappa och hämta mer grejor och köra över. Som tur var byggde Nicke ihop bordet så efter vi varit och handlat (Melvin fick vara hos gammelmormor) så åt vi middagen därute.

Melvin har nu somnat för drygt 1 timme sen, han var helt tokig och kröp bara runt i sängen *S* men sen tvärtystnade han. Vi ska snart ta lite kvällskaffe och sen kommer jag somna utan problem, är ganska trött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.