Grävarn

Idag har Nicke och Melvin varit hos Melvins farmor i Trosa, Nicke har hjälpt henne att gräva i ett stenparti och Melvin hade också hjälpt till. Trist nog hade inte Nicke haft kameran med men vi hoppas farmor fick lite fina kort på Melvin.

När jag kom hem så mötte Melvin och Nicke upp mig på vägen, vi gick ner till mina föräldrar för de skulle med oss hem och fika. Fick matlåda av min mamma och när jag kom hem hade jag en låda med carbonara som svärmor gjort, den var jättegod för det fick bli min middag nu ikväll.

Melvin åt välling och sen blev det sängen, dessvärre håller han på att bli förkyld så han är inte på topp. Han slängde även idag ut alla grejor och sen blev det gråt, han gjorde så ett par gånger och sen fick han komma upp en stund. Nu har han myst med oss i soffan samt lekt lite men nu gick jag upp med honom. Hör hur han kastar ut grejor ur sängen (nappar) men nu får han tamejtusan somna 🙂 släckte även ena lampan så det är ganska mörkt i rummet.

Nu skall jag gå igenom alla mail som kommit, det är många som vill tävla om lollopardkläderna (se länk i vänsterkolumnen högst upp)

4 thoughts on “Grävarn

  1. Tack för hejet 🙂 Jag har varit superdålig på att höra av mig, ber om ursäkt. Har ju inte ens skickat linnet och kallingarna än… Förlåt. Han kan väl fortfarande ha dem? Ni får dem gratis isf, som förlåt.

    Det är inte så bra. Inlägget handlade om Sebastian… Om du förstår bättre då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.