VINN! Troll Ullunderkläder till baby/barn

Ni har nu chansen att vinna jättefina ullunderkläder till baby/barn, finns i storlekarna 50-116cl. Vinnaren får välja om de vill ha långkalsong och tröja eller body och strumpbyxa. Tävlingen sponsras av butiken Kidsbutik, kika gärna in där för de har mycket fina saker och även rea på bland annat Troll och Småfolk. De har enhetsfrakt på 29kr vilket gör att även om man hittar bara något litet så känns det värt att handla.

Info om produkten:

Ullunderkläder närmast kroppen skyddar barnet mot kyla på vintern och värme på sommaren. Håller barnet torrt. Öko-tex certifierat och godkänt av woolmark.com. För tvätt vräng plagget med insidan ut.Ttvättas på ullprogram i 40 grader, använd ulltvättmedel. Kan torktummlas på svag värme.

ALLA KAN VARA MED OCH TÄVLA VARE SIG MAN HAR BLOGG ELLER EJ.

1. För en vinstchans så lämna en kommentar i detta inlägg och svara på frågan om vad ni gillar bäst med www.kidsbutik.se (produkt, bra villkor, fin sida m.m)

2. För ytterligare 5 vinstchanser så skall ni använda någon av bilderna ovan och texten nedan och lägga på er blogg. Lämna sedan en kommentar i detta inlägg med länk till ert inlägg. (Glöm inte att svara på frågan jag bad om)

” Jag är med och tävlar om superfina ullunderkläder av märket Troll. Alla kan vara med och tävla vare sig man har blogg eller ej. Tävlingen hittar ni hos En Mölnbobos Liv och sponsor är Kidsbutik. Tävlingen avslutas 28 februari vid midnatt “

46 thoughts on “VINN! Troll Ullunderkläder till baby/barn

 1. Det här är toppen att jag som mormor till mitt första barnbarn kan vara delaktig och titta på kläder som min dotter hittar här . Vi bor 22 mil från varandra, så korrespondensen blir bl.a. via barnkläder . Frågan är ofta: Mamma vad tycker du.Jag får vara delaktig och kan även handla till nu 9 månader gamla Oskar

 2. Trivs själv väldigt bra med mina ull-underställ. Tack Kidsbutik och Troll, för att även de små kan få!!

 3. Jag vill inte missa denna fina tävling, tvyärr har jag ingen egen blogg så jag missar de 5 extra lotterna…
  Det jag tycker bäst om hos Kidsbutik är deras låga fraktkostnad och bra utbud med fina kvalitetskläder. Ett plus är att de har bra ullkläder då familjen brukar gå i fjällen på sommaren och åker skidor på vintern.
  Ha en trevlig dag!
  Malin
  malineandersson(at) bredband.net

 4. Hej
  Jag vill vara med och tävla. Jag tycker att kidsbutik är lätt att hitta på, det är bra att man kan titta på olika märken. Jag tycker även att det är bra att det finns en storleksguide som man lätt hittar. En bra butik som är lätt att hitta på för mig som inte är van vid internetbutiker.
  /Marita

 5. Enkelt – deras produkter är av bra, naturlig kvalitet, har snygg stil och stor variation i sitt sortiment!

  Hoppas på vinst, men har tyvärr ingen blogg!

  /Ella

 6. Jag vill gärna vara med och tävla!
  Sidan är lättnavigerad och det är bra att man kan söka efter storlek.
  De produkter jag gillar bäst är faktiskt ullkläderna! 😀

 7. Bra kvalite och bra priser och ett fraktpris.Kidsbutiken har lyckas fånga mitt intresse på bra kvalitetskläder.Super

 8. Kidsbutik. se är bland få som säljer troll ullunderkläder för barn till ett bra pris. Ullunderkläderna är suverän när man bor i fjällen som vi.

 9. Jag är jätte gärna med och tävlar, i April kommer min lilla knodd och då är det fortfarande skotertid och kallt uppe i norr vart stugan våran ligger 😀

  Hittade in till kids butiken en gång tidigare oxå och jag gillar ju såklart deras billiga frakt och nu utbudet av små kläder man inte hittar på så många ställen. Inte samma kläder som i dom flesta web butikerna som säljer små kläder. 🙂

  Kram miaa

 10. Jag är med gärna i tävlingen.
  Angående kidsbutiken så gillade jag den redan från första gången jag hittade den på nätet, sen at det har så stort utbud och verkligen bra priser inga överdrivna dyra kläder..och att fraktkostnadna är detsamma för oberoende hur mycket man beställer. Layouten är lättnavigerat och lätt att hitta det man söker..
  Gillar ägarinnan också har träffat henne ett par gånger när hon hade butik IRL nere i stan…

  MVH/TiinaK

  (har lagt en länk i min gamla och min nya blogg)

  http://timaki-timaki.blogspot.com/2009/02/troll-ullunderklader.html

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.7241935

 11. Hej!!
  Jag är med och tävlar.
  jag gillar att det är en fraktkostnad, oavsett hur mycket jag handlar. Det var bra bilder och bra priser också =) Så jag kommer nog att bli en ny kund där!

  Har ett inlägg i min blogg om tävlingen.

 12. Hej igen!
  Ibland är huvet inte riktigt med, förkylning som inte vill ge sig.
  Vad gillar jag med butiken?
  Faktiskt mest av storlekssidan, kan ju ibland skilja mellan klädmärken konstigt nog.
  Lätt om man vill köpa present.
  Sen var ju allt ordnat så det var lätt att hitta.
  Inga frågor vad gäller material då allt står tydligt och klart.
  Synd att ens egna är på tok för stora, men å andra sidan kanske jag får beställa till barnbarn om nåt år.
  Åååh, nu kände jag mig jättegammal,mormor eller farmor,jag…
  Kram från Liz 🙂

 13. Ett säkert sätt att bli nöjd med internetköp är rekommendationer från andra personer, och det är vad man får på Kidsbutik genom att läsa andras recensioner.

 14. Tävla,ja! Ullkläder vore ju inte fel 😉
  Det finns många bra saker med kidsbutik men det bästa är att de säljer Rasavil overaller som är den absolut bästa overall som finns!!! Att frakten är bara 29 är också bra! Lätt att hitta och mkt att välja på,är ännu mera plus.
  Nu är det bara att vänta in pengar från FK (som inte kommit sen mitten på dec) så hoppas jag att det finns en overall kvar åt sonen.

 15. Billig och enhetlig frakt gör mig nöjd,
  den tydliga storleksguiden är en ren fröjd,
  här kommer jag shoppa väldigt ofta,
  är redan sugen på en jättesöt kofta
  🙂

 16. Ylleunderkläder är ju toppenbra! Såklart jag vill vara med och tävla!
  Jag gillar att sidan är lätt överskådlig, att när man klickar på en rubrik får man snabbt upp de olika varorna för att sen lätt klicka sig vidare för mer information. Sen är det ju bra att man kan välja engelska också!

 17. Gulligt av dig att tipsa mig :).

  Frakt priset tilltalar mig kostar inte mer än en resa till stan 🙂
  sen att dom har just ullunderkläder det bästa 🙂
  Som finns på ett litet barn 🙂
  Bambi har eksem så det bästa är just ull mot hennes lilla kropp.

  Käääärlek mamma Jessica

 18. Fint utbud av kvalitetsutekläder som jag tycker är viktigast att satsa på. Roligt att ni även har lite vuxenkläder.

 19. Ullunderkläder är toppen, det vill jag gärna vara med och tävla om!
  Det bästa med Kidsbutik är helt klart frakten på endast 29 kr, det gör i alla fall mig mer motiverad till att handla därifrån.

  Jag länkar i högerkolumnen i min blogg http://klingsberg33.blogspot.com/

 20. Enhetlig frakt!!! Så bra när man handlar mkt via internet å vet att det kan bli väldigt dyrt… Sidan verkar smidigt upplagd oxå så man lätt kan hitta de klädesplagg man letar efter!!

  Har länkat.

 21. Jag vill gärna vara med och tävla. Det bästa med butiken är att det är så lätt att hitta på hemsidan, billig frakt och ett så stort utbud.

 22. Hej, jag vill väldigt gärna vara med och tävla. Det verkar vara rikgtigt bra underkläder och jag tycker det är svår att hitta för barn.
  Det bästa med kidsbutiken tycker jag är att de varkar ha en väldigt bred vidd av produkter och det finns nåt som borde fall nästan alla i smaken. Sen tycker jag att det är kanon med ett enhetligt fraktpris på bara 29 kr!
  Har länkat till tävlingen:
  http://linblogg.blogspot.com/2009/02/troll-ullunderklader.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.