Tävling: 3 st Presentkort på Boogiekidz

Nu har jag i samarbete med Boogiekidz en utlottning av totalt 3 presentkort. Första pris är 500kr, Andra pris är 300kr och tredje pris är 100kr på www.boogiekidz.se

Tävlingen är som vanligt till för alla även ni som inte har egna bloggar. Reglerna är som följer;

För er med blogg:

1. Kika in hos www.boogiekidz.se och skriv sedan en kommentar i detta inlägg om vad ni tycker om webbutiken alternativ vad ni skulle köpa för presentkortet om ni vann. För detta får ni 1 tävlingslott.

Vill ni ha ytterligare 5 vinstchanser så länka i er egen blogg, glöm inte att skriva det i kommentaren. Använd gärna texten nedan men se till att länkarna fungerar.

“Jag är med och tävlar om presentkort (3 vinnare får olika valörer) hos En Mölnbobos Liv, tävlingen är i samarbete med Boogiekidz. Tävlingen är öppen för alla även er utan blogg. Tävlingen avslutas 31 maj.”

För er utan blogg:

1. Kommentera i detta inlägg med vad ni tycker om webbutiken Boogiekidz alternativt vad ni skulle köpa om ni vann presentkortet på 500kr.

2. Om ni vill ha ytterligare 5 vinstchanser så maila 3st vänner och tipsa om min tävling. Använd gärna texten ovan som de med blogg kan använda när de länkar. Ni måste skicka kopia på mailet till info@annakarlsson.se så jag ser att ni tipsat vänner.

Lycka till!

77 thoughts on “Tävling: 3 st Presentkort på Boogiekidz

 1. Jag vill också gärna vara med och tävla 🙂

  Skulle jag vinna så blir det nog ett par Denim harem trousers från Nova Star.

  Jag länkar så klart 🙂

 2. Enkelt – deras sortiment är varierat och det finns nog något för alla!! Jag skulle handla allt jag kan tänkas behöva till min kommande baby som vi längtat efter i snart 9 månader!!

 3. Jag vill gärna vara med och tävla! Om jag vann skulle jag köpa ett varsitt par NovaStar jeans till sönerna. Lägger en länk till höger i min blogg.

 4. Vad jag tycker om webbutiken: coola klädmärken med kvalité och en snygg 70-tals design på logga och header.
  Fem stjärnor av fem möjliga! 😉

 5. Om jag skulle vinna så skulle jag köpa häftiga stövlar från CeLaVi till barnen.

  Saknar möjlighet att söka på storleken. Om jag tittar på klänningar vill jag kunna se bara de klänningar som passar den storlek som jag är intresserad av.

  Länkade förstås från min blogg till tävlingen.

 6. Hejsan! Måste ju bara vara med och tävla om detta underbara pris.
  Hemsidan är väldigt lättorienterad och har ett bra utbud med härliga och snygga kläder! Om jag skulle vinna presentkortet på 500 kr skulle jag köpa ett par Nova star jeans och anntigen Nova star princess tshirt eller en rockefella tshirt tjejmodell. Min lilla dotter behöver lite mer snygga kläder så det skulle bli perfekt! =)
  Har länkat i min blogg också:http://lillsaraah.blogg.se/2009/may/tavlar-4.html

  Mvh sarah

 7. Hej! Nu har jag äntligen fått tummen ur och vill vara med och tävla! Om jag vann skulle jag köpa kläder från Nova star till min lilla prinsessa.

  Jag har länkat i höger marginal i min blogg!!!!!

 8. hejsan! jag skulle köpa ett sånt här fräckt linne; Rizzo-beater, black/white. ROCKEFELLA. till en lika fräck liten kille. han skulle bli superfräck i det..jag mailar lite vänner om tävlingen. och håller tummarna för vinst!
  🙂

 9. Hej!
  Jag vill vara med och tävla! 🙂
  Jag har länkat till tävlingen till höger på min blogg!
  Om jag vann skulle jag köpa ett par nova star wctbrallor!

  Kramar Karro

 10. Hejsan, skulle använda presentkortet till att köpa NOVA STAR-kläder till min lilla syster/guddotter, som jag tyvärr inte hunnit träffa på snart ett år p.ga dåligt med pengar(student). Ha en fin kväll! Kram

 11. JAG SKULLE FAKTIST VÄLJA DEM FÄRFULLA OCH VÄRDEFULLA TROSOR OCH KALSONGER.OM JAG VINNER DET SKA BLI ÄNNU KUL FÖR MINA BARN.

 12. Jag är med, gillar sidan, den verkar bra. Om jag vunnit hade jag köpt en söt klänning till min guddotter.

 13. Jag är gärna med och tävlar här också. Om jag vann så skulle jag välja Harem byxor i denim från Nova Star.

 14. hej. jag är gärna med och tävlar.
  har länkat från min sida.
  om jag vann skulle jag köpa Carol-denim skirt, washed denim. ROCKEFELLA till min lilla dotter. jättetuff jeanskjol!

  mvh, josefine

 15. Klart jag vill tävla. 🙂

  Skulle jag vinna skulle det bli bodysar för hela slanten, dom sa ju tjej på ultraljudet så lillpojken får använda en del tjejiga kläder just nu.

  Jag tycker att hemsidan är bra och den är väldigt lätt att hitta på dock skulle jag nog gärna kunnat kolla från märke till märke också för att underlätta ännu mera för mig själv.

  Länkar så klart via bloggen också.
  http://vhdbrud.blogg.se/2009/april/tavling-5.html

  Kramar Madde.

 16. Jag vill vara med o tävla! OM jag skulle vinna vill jag gärna ha Rockefella Debbietop i stl 104. Den är superfin 🙂

 17. Jag tyckte butiken var jättelätt att hitta i, snygg och framförallt så har dom ett bra och snyggt utbud av barnkläder 🙂 Har inte vart inne där förut men nu ska jag kika in deras sortiment ordentligt. Det är ju snart sommar och Eiras garderob måste fyllas till bredden 🙂

  En body som jag skulle vilja ha är den rosa gröna från Decoy, superfin!

  Har länkar i min blogg!

 18. Om jag skulle vinna så skulle jag köpa en BATLOG ss Tee, green. LEVI`S och Shorts plain, pink. bombiBitt till min söta kusin som är 4 år 😀

  Jag är med och tävlar för att det är snart min kusins födelsedag och jag har inget jobb, så om jag inte vinner så blir det inget paket till henne.. (Jag är 15 år)

 19. Om jag vann presentkort på femhundra kronor
  Skulle jag köpa kjolar till min cooling
  På Boogie Kids site som rockar så fett
  Och passar för min lilla tjej helt perfekt

 20. Jag vill såklart vara med, jag har länkat här:
  http://sandratipsar.blogspot.com/2009/04/vinn-presentkort-pa-boogiekidz.html

  Jag gillade webbutiken, den var lättöverskådlig. Ett litet önskemål dock, det vore bra om man kom direkt till alla kläder av det märket när man klickar på rubrikerna i överkant, inte bara till en text om märket. Letar man efter kläder av ett visst märke, vill man inte behöva sitta och gå igenom alla kategorierna.
  Och om man söker på ett visst märke på sidan så får man bara upp en lista, utan några bilder.

 21. Är med och tävlar (börjar komma med på banan igen). Jag skulle lätt köpa något från Nova Star, gärna en mössa för Vincents är urvuxna och pengar att köpa en ny är det liet ont om som ensamstående 😉 Nä, men en mössa eller ett par jeans till honom som han kan leka ute i på dagis står högt upp på listan!
  Tyckte att sidan var lättnavigerad och den ser verkligen tilltalande ut. Lätt att se vad saker kostar osv, överskådlig liksom.

  http://meandmymen.blogg.se/2009/april/tva-tavlingar.html

 22. Tyckte om deras webbsida för att det var lätt att hitta men tyckte dock att den kändes väldigt vuxen för att vara barnkläder. Man kan vara modemedveten till sina barn och köpa märkeskläder men barnen leker ju och är precis som vanligt oavsett vad dom har för kläder på sig.Så för min del bort med bilderna de har på första sidan som ser ut som det är taget från någon modetidning!

  Utan tvekan skulle det bli novastar harems jeans till mina äldsta son om jag vann super tuffa å ser så mjuka å sköna ut!

  länkar på min blogg http://mtlftavling.bloggagratis.se/2009/04/08/1567601-rubrik-saknas/

 23. Du är ju helt fantasktisk… Vilken trevlig blogg du har och alltid så roliga tävlingar på gång!! Jag blir så glad och inspirerad varje gång jag tittar in hit till dig..:)

  Har kikat in i web-butiken och blev helt såld på Nimue blusen från Miss Sixty

  Såklart man vill ha fler lotter i den här tävlingen, så här kommer länken till min blogg
  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.3793121

  Nu håller jag tummarna så de blir alldeles blåa och hoppas på vinst och tillönskar dig och din familj en riktigt Glad Påsk!
  /Mim

 24. Hejsan!
  Vill gärna bara med, och om jag skulle ha turen med mig så skulle jag välja Rockefella T-shirt Sonny tee, grey melange och Sonny-tee white. Tyckte dom var ursnygga!
  Länkar från min blogg

 25. Jag skulle köpa Baby suit with feet. Decoy och Baby summersuit boys. Decoy 🙂

  +Lättnavigerad (och förståelig) sida vilket ger många plus hos köparen!

 26. Jag är med såklart!! Länkat och klart i tävlingsbloggen!! Jag skulle vilja vinna lite nya Nova Star plagg – en klänning och prinsess t-shirten!! Kanonfin barnbutik med bra märken!!

 27. Jag är med och tävlar!
  Jag gillar deras webshop – lätt att hitta det man söker! 🙂
  Skulle jag ha turen med mig så skulle jag köpa T-shirt med prins-tryck från Nova Star, T-shirt med prinsess-tryck från Nova Star och Svart-vitt linne med allover tryck, Rockefella!

  Har länkat här:
  http://www.carolina1979.blogg.se/tavlingar

 28. Det skulle helt garanterat bli en lila klänning från Nova Star, sedan så är det ju lite pengar kvar så det blir nog en klänning till lilltjejen oxå:)

 29. Jag tycker att det mesta med sidan är positivt, det är lätt att hitta och de har ett bra utbud av snygga kläder. Ett extra plus blir det för länken där man kan AVregistrera sig från nyhetsbrev. Hos vissa företag känna det som om man blir “fast” när man väl registrerat sig, något som jag tycker är fruktansvärt irriterande.
  Vad jag skulle köpa vet jag faktiskt inte, men med allaa snygga kläder blir det inte svårt att hitta något om man skulle ha turen att vinna 🙂

  Här är min länk till tävlingen:
  http://linblogg.blogspot.com/2009/04/presentkort-boogi-kidz-315.html

 30. Skoj med ny webbutik med barnkläder, den hamnar såklart bland mina favoriter och jag passade även på att anmäla mig för nyhetsbrev. 🙂

  Och här vill ju jag såklart vara med och tävla. =)

  Jag tycker sidan är snygg och enkel, lätt att se vart “saker” finns tex: nyhetsbrev, var man reggar sig osv. Lättförstårlig text och bra förklarat så att man förtår (nu tänker jag tex på: kundtjänst delen, anpassa och om webbplatsen) Det jag saknar att man inte kan klicka på varje märke och just det märkets kläder kommer upp och så är det ju bra att vissa kläder är billigare än på märkets egna hemsida. 😉 och så saknar jag självklart “REAknappen”. hehehe

  Om jag vinner skulle jag nog passa på att köpa lite kläder inför sommaren, tex:

  Denim shorts. NOVA STAR
  Rizzo-beater, black/white. ROCKEFELLA
  Sunhat, sand. NOVA STAR

  Länkat har jag ju såklart: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2009/april/315-tavling.html

 31. Jag är med, om jag vinner blir det något från nova star eller rockfella.

  jag tycker det är dumt att man ej kan kolla på kläder efter märke annars en bra shop.

  länkar i bloggen givetvis.
  (i inlägget under det senaste)

 32. Jag vill gärna vara med och tävla!
  OM jag har turen att vinna skulle jag nog köpa en “Baby Summersuit” från Decoy och ett par av deras kortärmade, mönstrade bodies. Jättesöta, och ett nytt märke för mig!

 33. Jag är gärna med och tävlar, gillar märket Nova Star, så det skulle nog bli några byxor därifrån till Oliwer om jag vann=)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.