Tävling/Utlottning: Vinn musikinstrument till barnen

En ny tävling i bloggen, den här gången i samarbete med www.rarabarn.se , i den här tävlingen kan alla vara med och man tävlar om musikinstrument för barn. Totalt blir det 3 vinnare.

1:a pris är en trumma, 2:a pris är maraccas och 3:e pris är kastanjetter

Desktop1

För att vara med och tävla så skall ni kika in på www.rarabarn.se och titta vad de säljer för något och sen skriva en kommentar i detta inlägg om vad ni gillade bäst. För detta får ni 1 lott.

För att få ytterligare 10 lotter i tävlingen så skall ni antingen maila 5 vänner eller länka i er blogg. Ifall ni mailar så måste ni skicka kopia till mig på info@annakarlsson.se . Oavsett om ni mailar eller om ni vill länka så skall ni använda texten nedan som länkar både till mig och Rara barn. Se till att länkarna funkar och glöm inte att skriva i kommentaren att ni länkat i er blogg (eller mailat)

“Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv, tävlingen är i samarbete med Rara Barn. Tävlingen är öppen för alla även er utan blogg. Tävlingen avslutas 9 oktober”

 

57 thoughts on “Tävling/Utlottning: Vinn musikinstrument till barnen

 1. Hej.
  detta med blogg o tävlingar är helt nytt för mig, men spännande.
  har en dotter ppå 5 o en på snart 1 år. Skulle gärna vilja vinna ett instrument till den lillas ettårsdag. hon älskar musik och jassar på för fullt när vi sjunger. nu slår hon mest på kastruller så det vore kul med något riktigt. mvh mona

 2. Min favorit var “Off to the shop Magnetiskt block”. Ett sådan block skull jag verkligen behöva för jag hittar aldrig papper och penna när jag ska skriva inköpslista. Svärföräldrarna har något liknande och jag tänker alltid när jag är där att jag måste ta och köpa mig ett sådant.

  Jag har länkat här: http://www.petramedaoche.se/?page_id=17

  kram Petra

 3. Jag blev ju helt kär i de där kastanjetterna. Sonen skulle nog dock vilja ha trumman, så jag får slå ett slag för den också…(haha)
  Har lagt till tävlingen som en gadget i min blogg!

 4. Jag hakar på och tävlar här också. Jag gillade prinsessklänningarna och hade jag haft en flicka hade hon alltid gått i tjusiga klänningar.

 5. Min favorit måste vara “Uglydoll Action Figures”. Supersöta små figurer som även tilltalar mamma och pappa, påminner om alla gulliga mojänger vi såg i Hong Kong under semestern i somras 😉
  kramar

 6. Hej,
  så fina saker det finns på sidan.
  Uglydolls är mina favoriter men sonen som precis ville vara med fann ju genast sin favorit, NickeNyfiken-pusslet!

  Mvh
  millasv

 7. Vill oxå vara me å tävla. Har mailat 5 av mina kära vänner. På rarabarn.se är helt klart Klistermärkstavlorna mina favoriter. Jag fick en otrolig flashback när jag såg dem. Älskade sådana som barn och är sååå glad att de finns att få tag i än idag. Favoriten bland klistermärkstavlorna är Pirater.

 8. I sin samling vill många Yu-Gi-Oh! Yusei Duelist Pack ha
  detta är en hobby som är jättebra.
  så jag är med och hoppas du min lott ska dra.

 9. klart jag vill vara med i denna coola tävling…. gillar ju uglydolls så mycket. mailar vänner nu på direkten:)

 10. hejsan
  jag gillade hakklappen dot 7 från built. jättefräck. då borde väl de små barnen äta glatt med den runt halsen. 🙂 jag har mailat dig.
  /martina

 11. jag VILL VINNA!!!!
  Ja så är det, tjejen min vill starta ett baby band 🙂
  så hon kan bli stor rock stjärna o försöja sin mamma på ålderns stig hihihi.
  det jag fasna för på sidan var Klosspussel – Djurungar
  för om det inte blir rock brutta av min lilla julia så får hon träna hjärnan med hjälp av detta pussel..
  (kanske läkare advokat kassan på ica…)

 12. Hallojsan. Jag e ju redan med och tävlar så jag ville bara meddela att jag såg att du behövde lite hjälp o puscha tävlingen så jag la upp den igen =)

  Ha de bra!

 13. Jag vill gärna vara med och tävla.
  Min favorit i webbshoppen är Kloss pusslet med Nicke Nyfiken motivet.
  Ett pussel man kan använda länge då det blir svårt att tröttna på eftersom det går att lägga 6 olika motiv och sedan kan man leka och bygga med klossarna också. Praktiskt tycker en mamma!
  Jag länkar också i min blogg http://ieeh.blogg.se/2009/september/instrument.html

 14. Hej!
  Jag var in ch kikade o gillade uglydolls mest,De är mina favoriter, för utseendet är inte allt..de har nog gott hjärta med sa min dotter… hihi
  denna gillade jag mest.. Uglydoll Chuckanucka

  Mvh/Absolutme

 15. Jag vill gärna vara med och tävla!
  Jag gillar ju instrumenten skarpt, men en annan favorit är haklapparna från Zebi. Så coola!

 16. instrument är ju kul!!! ju mer det låter desto roligare är det!!! annars gillar jag också-den ganska tysta aktiviteten- att PYSSLA så SKAPA KORT tyckte jag om!!

 17. Åh, äntligen hittade jag en webshop som har Ugly Dolls! Har en hemma till sonen så jag skulle gärna köpa en till 🙂 Då skulle det bli “Uglydoll Icebat”, hihi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.