Skogspromenad

Imorse åt vi frukost ihop och sen när vi gjort oss i ordning så gick vi ut på en promenad. Blev en tur upp till Helltorp och så gick vi in i skogen där för att kika lite efter svamp. Hittade lite höstkantareller. Hade säkert gått längre in i skogen om vi varit ensamma men Melvin var lite trött efter promenaden så vi gick mest i närheten av vägen.

Sen gick vi hemåt och Melvin pinnade på helt själv, han är jätteduktig på att gå långt. Ibland försöker han få oss att bära men oftast kan vi få honom att gå en bit till. Nu har han börjat säga Bäbi och då vill han att vi bär honom som en bebis, gullungen.

Vi tog en sväng till mina föräldrar där vi fikade och Melvin åt lite lunch, sen fick han åka traktor en stund innan vi gick hem och han fick sova middag.

På eftermiddagen så lagade jag middag medan Nicke åkte och handlade. Vid 17-tiden kom svärfar då vi bjudit över honom på middag. Han stannade i några timmar och Melvin tyckte det var jättekul.

Nu har vi bara tagit det lugnt på kvällen, suttit framför datorerna och pysslat.

4 thoughts on “Skogspromenad

 1. Tackar idag kom våran vinst från dig Trumman =) Den är jätte fin =) Tyvärr låter den inte så mycket längre, trots att sonen inte va alltför hårdhänt, så har den gått sönder 🙁 Vet du om man kan köpa nytt “trummskin” ?
  Tack än en gång för en fin vinst. Det är ju inte ditt fel att den har gått sönder.
  MVH Smilla+A

 2. Roligt att du ville vara med i min Paris Hilton-tävling!
  Cirkus klockan 23.00 ikväll Söndag kommer vinnaren av JUST ME ligga uppe på min blogg!

  Kanske blir det just du?
  Missa inte att kika in och kolla:)

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.