Ledsen

Idag så slutade jag tidigare och åkte och hämtade Melvin, när jag kom satt de och sjöng. Melvin blir alltid så glad när man kommer och skall direkt upp i famnen. Vi stannade en stund och Melvin visade alla bäbisar (dockor).

Väl hemma så hade Nicke varit så snäll att han gjort ugnspannkaka till middag så vid 18-tiden så åt vi middag. Melvin var inte på topphumör, både igår och idag har han varit ledsen och trött. Igår somnade han till och med i soffan och det har aldrig hänt förut. Kanske känner han sig lite risig.

Imorgon är det onsdag så då har halva veckan gått, skönt. Eventuellt skall vi ha möte med en kille från Holland imorgon, det beror lite på när han dyker upp, kan hända att det blir på torsdag också. Tror vi skall diskutera en scanninglösning. Spännande.

<----------- Missa inte att jag har 5st tävlingar igång. Man behöver inte länka utan det räcker med att följa tävlingsregel 1 vilket är att lämna en kommentar med ett svar på vad man gillar bäst i respektive webshop/skulle köpa om man vann.

2 thoughts on “Ledsen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.