Sova… why?

Har varit en jobbig dag, Melvin blev sur på förmiddagen och sen var han superledsen och ville inte plocka upp efter sig. Var ledsen och kinkig hela vägen till Södertälje och tjatade om napp (som han aldrig har på dagtid mer än när han sover middag)… blev glad när vi kom till stan för då köpte vi kläder till hans docka. Han valde en vit body i stl 46 från Åhlens (dockan är en 45cm) samt en liten blå/vit mössa så nu har hans pojkdocka kläder 🙂

Blev kvar längre än beräknat i stan och då blev Melvin övertrött och grät hela vägen upp till Moraberg (skjutsade en kompis) och nästan hela vägen hem. Min huvudvärk var inte att leka med när vi kom hem. Vi sov allihopa i 1.5 timme innan vi masade oss iväg till mormor och morfar medan Nicke åkte iväg på klassfest.

Åt middag hos Melvins mormor och morfar och sen gick vi hem och lekte och mös lite innan det var vällingtajm och sängen som gällde. Slutade dock med att Melvin vägrade sova och fick komma ner igen, nu har han hållig igång här nere och vägrat sova igen. Men efter 3dl välling så verkar han äntligen ha somnat. Äntligen lite lugn och ro för mig och mitt stackars huvud.

Nu blir det kaffe och lite tv-kikande.

3 thoughts on “Sova… why?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.