Vinn mitt egendesignade armband

I samarbete med Zoës så har jag nu en tävling där ni kan vinna ett armband som jag har designat. Det roliga med Zoës sida är att man kan göra egna smycken.

När jag designade smycket så tänkte jag på världens bästa vän/svägerska Karin som är superduktig på att sjunga, därav är mitt armband väldigt musikinspirerat.

Var nu med och tävla om detta armband. Tävlingen håller på t.o.m 31/5 (till midnatt)

blogg armband

Alla kan vara med och tävla även ni som inte har någon blogg.

1. Skriv en kommentar med vilket smycke hos Zoës som ni gillar bäst = 1 poäng
2. Ni som har blogg lånar den kursiva texten här nedanför samt bilden och lägger på er blogg. Ni måste se till att länken till mig och Zoës fungerar annars är ni inte med. Ni som inte har blogg men ändå vill ha extrapoäng kan maila texten och bilden till 3st vänner samt kopia på mailet till mig info@annakarlsson.se = 5 ytterligare poäng

“Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv som i samarbete med Zoës lottar ut ett egendesignat armband. Tävlingen är öppen för alla även de utan blogg. Tävlingen avslutas 31/5-2010 kl 00.00″

42 thoughts on “Vinn mitt egendesignade armband

 1. Vad intressant! Håller själv på att inreda&renovera villan min, vilket dokumenteras på bloggen min 🙂

 2. hej
  jag tävlar jätte gärna
  men tar bar ett 1 poäng
  jätte fint armband skulle betyda så mycket om jag fick vinna nåt sånt fint som jag kan ha på skol avslutningen

  kramar mathilda(=

 3. Jag tycker om musik och tycker om att spela fiol och sjunga.Armbandet skulle vara en maskot på mig när jag spelar.

 4. Jag är jätte gärna med, älskar musik och går en estet linje och sjunger nästan hela tiden ^^ Min favorit på hemsidan är nog Tranbär halsband B, väldigt fint!

 5. jag vill verkligen vinna tävlingen,eftersom armbandet är grymt sött. Länk och bild finns på bloggen 😉

 6. Är gärna med och tävlar!
  Eftersom jag älskar lila så måste jag ju välja: “Lavendel armband lila med berlock”.

 7. hej!

  jag har egentligen en blogg, men jag hade tänkt att kanske ge detta till min kompis som fyllde år för ett tag sedan men jag har inte hittat den ”perfekta” presenten än… Men nu så har jag ju det! hon älskar nämligen att sjunga så denna var ju perfekt!

  Fast jag vill ju inte att hon ska få reda på det, så jag skickar till 3 vänner 😉

 8. Hejsan!
  Jag tyckte bäst om ttp://www.zoes.se/products.php?vitt_halsband&cPath=72_7
  Det halsbandet var jätte fint 🙂

  Jag skickar ett mejl!
  Kram

 9. Smycket jag hade valt till mig själv är Mandelblom Örhänge eftersom mina enda svarta örhängen just gick itu.

  Jag har länkat på min blogg 🙂

 10. Självklart är jag med om man kan vinna ett så underbart smycke! Musik är allt för mig, och smycken gör ju inte världen sämre heller;)
  Mitt favoritsmycke är:

  Fläderbär halsband hänge

  Snyggt och chict:)
  Jag har ingen blogg men skickar kopian på mailet!

 11. Jag tycker att det allra mesta var fint, men faktiskt så fastnade jag här för att det där armbandet skulle passa så perfekt till en kompis till mig, som också heter Karin (!) som är otroligt musikalisk och just har fyllt år, men jag har inte hunnit med att uppvakta ännu. Detta vore perfekt som en extrapresent till henne!

 12. Jag är med i tävlingen! Den jag fastnade för var Skogstjärna Rosa armband. Jag tycker att färgen är skitsnygg. Den är inte för rosa men den är heller inte för ljus. Den har en lite babyrosa aktig färg och det gillar jag 🙂

 13. Jag fastnade absolut för “Cineraria, lila örhängen” som skulle passa perfekt till min i övrigt mycket lilabaserade garderob.

 14. Favoriten är definitiv “Lavendel armband”. Jätteläckert 🙂

 15. Mitt favorit smycke är Lavendel armband lila glaspärlor.
  Ingen blogg att länka från tyvärr

 16. Armbandet “Skogsstjärna” med rosa pärlor var jättegulligt! Jag har just köpt en rosa linnetunika som skulle passa fint tillsammans med smycket.
  Jag mailar tre vänner!

 17. Jättefint armbnd och lite anolunda! Det vill jag gärna vara med och tävla om! Tack för tippset! Mitt favorit armband på dras hemsida var Skogsstjärna Lila ett armband! Det var jättevacke och skulle passa fint med min lila sommar klänning!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.