Tävling: Vinn svart solskydd till barnvagn

Barngrottan_logo_800px

Nu startar jag en ny tävling i samarbete med Barngrottan. Det som lottas ut är ett Svart solskydd för barnvagn. Solskyddet har UV-skydd 50+.

solskydd-till-barnvagn

Alla kan vara med och tävla även ni som inte har någon blogg. Man väljer själv hur många lotter man vill ha.

1 lott: Kommentera detta inlägg med vilken produkt ni gillar bäst hos Barngrottan (bortsett från detta solskydd)

5 lotter:  Använd texten nedan och lägg den i ett inlägg i er blogg. Se till så att länkarna fungerar. Låna gärna bilden ovan.
Ni som inte har någon blogg kan istället maila 3 vänner samt mig (info@annakarlsson.se) för att få era lotter.

“Jag tävlar hos En Mölnbobos Liv – Melvins Mamma. Tävlingen sponsras av Barngrottan. Tävlingen är öppen för alla även ni som inte har blogg. Tävlingen avslutas 30/6-2010 vid midnatt”

50 thoughts on “Tävling: Vinn svart solskydd till barnvagn

 1. Åh, jag måste nog bara vinna – har sånt problem med solen och vår vagn. Alvin vill dessutom ha helt mörkt då han ska sova – vore ju perfekt!! En filt man hänger över blåser ju bort hela tiden.. 😮
  Gillar deras strandskor – smarta!!

 2. En perfekt present till nyfödda barnbarnet som kommer i augusti.

 3. Jag är med och tävlar. Gillar Flygande hund Set, Rosa från Lasse Åberg, grymt fina kläder.

 4. Jag vill gärna vara med här =)
  Min favorit är Lasse Åberg serien…framförallt:
  Flygande hund Set, Brun
  såååå fint!!!

  Jag har mailat dig + 3 vänner.

  Mvh
  Margona Strömberg
  maggan_20@hotmail.com

 5. Åh detta har jag länge letat efter det är otroligt efterlängtat då min minsta lilla prinsessa inte alls vill vara i vagnen framförallt när hon får solen på sig även fast solhatten skyddar en del så vänder hon på sig och försöker gömma sig från solen. Så denna skulle vara helt underbar och perfekt.
  favorit är: badskorna med spänne och knäskydden 🙂
  Länkar här: http://johannamadeit.blogg.se/2010/june/jag-tavlar-hos-en-molnbobos-liv.html

 6. Jag vill vara med och tävla. Min favorit är röda didriksons jackan, så fin och verkligem lyser upp tillvaron.

 7. Jag vill väldigt gärna var med! Min son ska ensam med sin pappa på solsemester i karibien, och jag är lite orolig för om han får nog skydd för den starka solen. Det skulle verkligen kännas lungnande att kunna skicka detta fina skydd med och veta att han iallefall är väl skyddad i vagnen!!! Jag tycker väldigt mycket om Jordgubbsmössa i Blå! (Även om jag tycker att den borde heta blåbärsmössa!) Och jag vill gärna ha 5 lotter då jag även länkat här: http://barbados.blogg.se/category/tavlingar.html

 8. Jag vill väldigt gärna var med! Min son ska ensam med sin pappa på solsemester i karibien, och jag är lite orolig för om han får nog skyd för den starka solen. Det skulle verkligen kännas lungnande att kunna skicka detta fina skydd med och veta att han iallefall är väl skyddad i vagnen!!! Jag tycker väldigt mycket om Jordgubbsmössa i Blå! (Även om jag tycker att den borde heta blåbärsmössa!) Och jag vill gärna ha 5 lotter då jag även länkat här: http://barbados.blogg.se/category/tavlingar.html

 9. Åh, det där vill jag vinna! 🙂

  Hos Barngrottan fastnade jag verkligen för “Babyknäskydd Marinblå”, de skulle vara perfekta för min lillkille så han slipper fula märken på knäna av allt krypande.

 10. gillade skarpt ” strandsko agua grön” nu hoppas jag på tur…

 11. Måste nog vara “Strandsko Aqua Grön” eftersom barn gillar att springa och snubbla så ett par skor som skyddar dem är perfekt. ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.