Tävling: Vinn biljetter till Disney on Ice

Vem vill inte gå och se duktiga akrobater och isartister? Att dessutom se massa välkända ansikten som Rapunzel, Askungen, Snövit, Ariel och Belle lockar i alla fall mig. Jag tänkte introducera Disney för Melvin och ser verkligen fram emot att se denna föreställning ihop med honom. Lite mamma-son tid ihop.

Vill ni också ha chansen att gå och se föreställningen? Då skall ni vara med i min tävling. Ni har chansen att vinna 2st biljetter till föreställningen i Globen den 5/1 kl 14.30. Det är enkelt att vara med också 🙂

Obligatoriskt

1. Skriv en motivering till varför just du skall vinna och vem du tar med dig

Frivilligt

Skriv ett inlägg på er blogg om min tävling (länka till tävlingsinlägget)

Följ min blogg på Bloglovin (finns en följa knapp i högermarginalen)

Gilla En Mölnbobos Liv på Facebook (Ange ert namn)

Tävlingen avslutas 9 december vid midnatt. Vinnaren kontaktas av mig.

 

23 thoughts on “Tävling: Vinn biljetter till Disney on Ice

 1. Jag vill vinna för att kunna ta med mig mina tre barn på denna underbara show! I nuläget finns det inte en chans att vi skulle ha råd med dessa biljetter själva och då jag har så fina minnen från när jag var liten och såg Disney on Ice så skulle jag vilja ge mina barn lika fina minnen!

  Gillar och länkar på fb med!

 2. jag skulle inte gå men däremot skulle min prinsesstokige son få ta med sig morfar eller mormor om jag har turen att vinna hos dig!
  Varför jag ska vinna… prinsesstokig son som dessutom längtar massor efter morfar och mormor som bor 40 mil för långt bort, skulle vara en underbar julklapp till morfar från sonen!

  följare på blogovin nr 44
  och gillar nu på facebook (mathilda eriksson)

  hoppas på supertur!

 3. Jag vill gärna vinna 2 biljtter och ta med min lilla prinsessa på en fantastisk show.

  Mvh
  Malin

 4. Åh bättre precenst skull vi inte kunna få!
  Jag har själv drömt om Disney on Ice sedan barnsben! Jag har aldirg själv fått åka och jag vet att min dotter på 5år skulle älska det precis lika mycket som jag själv! Det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse både för dotter och mamma! =)

 5. Hej,

  vad kul du är med och tävlar om biljetter till Disney on Ice på min blogg, trots du har en egen tävling = ) tänkte tipsa att jag har en ny tävling ute där man kan vinna en toppenfin body från Tullipan i valfritt tyg och storlek.

  ha en fin jul!

  Mamma i Stan

 6. Vad roligt att du också får hålla i tävlingen klart jag ska tipsa om det. 🙂 Nu sitter jag tokupptagen med julkalendern men så fort jag får en liten lucka ska jag göra det. Alltid roligt att kunna tipsa folk om tävlingar tycker jag. 😀
  Kram.

 7. Halloj!
  Vilken toppen julklapp till gubben min och vilken nostalgitripp det blev när jag såg tävlingen säkert 20 år sen sist … tja Jens är ju stor nu 🙂
  Följer dig både här och på FB men tji blogg har jag.
  Kram

 8. Om jag vann skulle jag ge biljetterna till min syster så att hon kunde ta med sin dotter (som är min guddotter) Ida 9 år på showen. Ida föddes 4 månader för tidigt och för 10 år sedan var det väldigt ovanligt och kritiskt. Alla trodde att hon inte skulle klara sig men mot alla odds trotsade hon döden och överlevde. Som följd till de många hjärnblödningarna hon fick så är hon idag cp-skadad och har därför en begränsad framkomlighet och behov av hjälp med dagliga sysslor.

  Förutom det kroppsliga hindret är Ida som vilken 9-åring som helst – älskar bland annat “pet shops” djuren och disneyprinsessor är också en favorit hos henne! Hade jag kunnat åka med henne själv så hade jag gjort det, men jag har inte kunskapen och medlen (handikappanpassad bil) att ta med mig ett handikappat barn 25 mil hemifrån, så jag skulle låta min syster få ett oförglömligt minne med sin dotter om jag vann 🙂

  Det skulle bli en perfekt julklapp till dem båda två !

  Hoppas på tur, kram

 9. Det vore fantastiskt att vinna! Jag skulle ta med mig min äldste son Maximilian 4 år som sedan februari i år varit under utredning och fått åka fram och tillbaka till vårdcentraler och sjukhus. Vi vet fortfarande inte vad felet är men skulle älska att ge honom lite mer roligt i hans tillvaro. Det förtjänar han. Men det gör ju alla barn.

 10. Har en son som är galen i fordon och storasysters docka, för två biljetter till showen skulle jag buga och bocka.
  Jag delar på facebook i min logg & tipsar om “En Mölnbobos Liv” blogg.

  Bästa hälsningar från Allans mamma 🙂

 11. jag är gärna med. vill vinna detta till min dotter som är 5 år och är de äldsta barnet, har 2 st till som är 2 år och den minsta 7månader, min äldsta har jag med en annan pappa som inte är med i bilden så mkt. så skulle verkligen vilja vinna detta till oss så hon och jag får gära en egen sak en mor och dotter sak! inte lätt att vara äldst då dom minsta oftast får min tid. så håller verklgien tummarna att jag och min lilla dotter får åka på detta tillsammans, de skulle verkligen göra henne glad och mig med för den delen att få ge henne en sån fin överraskning hon aldrig kommer glömma!

 12. varför just jag ska vinna är för att jag vill ge min son en fantastisk upplevelse på inför sin 3årsdag och han älska disney och att redan nu kunna introducera olika idrotter som kan vara kul för honom är fantastiskt. jag skulle alltså ta med mig min son elias

 13. Jag skulle vilja vinna biljetter och ta med min son Leo 6 år som fått mycket strul i sin ny roll som skolkille i förskoleklass många barn som tar plats och puffar och buffar så min son mår dåligt av det, han får även slå sig fram för hemma tar lillebroren mycket tid… denna dag skulle vi vara hemma och bara va. detta vore en toppen vinst att få ge min son en toppen dag.
  kommer nu följa dig på FB 🙂

 14. Jag vill gärna vinna 2 biljetter till Disney On Ice. Jag skulle ge bort dessa biljetter till min son som fyller 8 år den 4:e januari. Han skulle få ta med sin pappa (min underbara make). Varför jag tycker han ska få vinna dessa? Sedan lillasyster kom till världen har han fått stå åt sidan lite, och det är dags att han får komma fram och ta plats. Han är världens bästa storebror som alltid ställer upp. Han är världens goaste grabb som förtjänar lite extra. För tre år sedan var vi på Disney On Ice på Skandinavium, och det älskade han. Men när ekonomin inte tillåter så blir det tyvärr inte alls många sådana här roliga happenings. Vore roligt att få överraska honom med detta!

 15. Jag följer dig på både Facebook och Bloglovin (Emma-Lena Svedberg)
  Om jag vann 2 biljetter skulle jag ta med min dotter och titta. Hon är bara 8 mån men väldigt nyfiken så jag tror hon skulle tycka det var kul att se.

 16. Hej Anna!

  Följer dig redan! (Pia Li)
  Gillar redan på FB! (Pia Li)
  Delat på FB! Har ej någon blogg. (Pia Li)

  Jag skulle ta med mig mitt älskade barnbarn!

  Var där med våra barn och deras kusiner, under sju års tid! De fick detta i julklapp! Äta ute på restaurang och sedan välja en minnessak från dagen. Oftast så blev det en mugg, från showen de sett på!
  De pratar faktiskt än idag om detta, så stora som de är! =)
  Det värmer i hjärtat att de har så roliga minnen!

  Håller nu tummar och tår, för allt vad det går!
  Så kanske mitt barnbarn på Disneys World on Ice får gå!

  Tack för en så rolig och spännande tävling!

  MVH
  Pia Li
  agnetapiali@hotmail.com

 17. Jag vill vinna två biljetter för då kan jag slippa ha dåligt samvete över bristen på julklappar i år och ta min underbara son Reid (född 2007) med till Globen för ett äventyr han sent kommer glömma! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.