Tävling: Valfri vara (max 500kr) från Beach and motion

I samarbete med Beach and motion så tävlar jag nu ut en valfri vara (max 500kr). Beach and motion har något för alla. Finns hur mycket fina saker som helst, kläder, träningsredskap, hörlurar, vattenleksaker och smycken. Kika runt och hitta just din favorit som du vill vinna. De har även märket The North Face i sin webshop

 

För att vara med så vill jag att ni gör enligt nedan (allt i samma kommentar om ni gör flera av sakerna, endast 1:an är obligatorisk).
Var noga med att läsa igenom reglerna, jag kommer kanske inte ha möjlighet att meddela er om ni gjort något fel. Tävlingen avslutas 29/4-2012

1. Gå in och hitta den vara (för max 500kr) som ni vill vinna. Skriv detta samt en motivering i en kommentar

2. Följ Beach and Motion på Facebook (skriv ert namn i samma kommentar som motiveringen)

3. Använd följande text i er blogg/facebook (ni måste ha offentlig profil på FB, annars kan jag inte se ert inlägg).Skriv länk till ert inlägg i samma kommentar som motiveringen.

“Jag tävlar om en valfri vara från Beach and Motion i bloggen En Mölnbobos Liv, tävla HÄR ni också. Tävlingen avslutas 29/4-12″

 

 

107 thoughts on “Tävling: Valfri vara (max 500kr) från Beach and motion

 1. Jag har valt, Norröna Svalbard School Pack 20L Festival Fusia, då jag är i behov av en snygg ryggsäck till och från gymmet. Har gillat o delat!

 2. @sophie,

  Hej, för att vara med måste man även lämna en motivering. Gör det i en ny kommentar så är du med och tävlar, skriv även aatt du gillar på FB (om det är vad du menar med att du gillat, skriv då i vilket namn) samt skriv även att du vill vinna denna Houdini dress i den nya kommentaren så jag får all info + motivering igen. Tack på förhand.

 3. I’m in!
  Jag skulle vilja vinna: http://www.beachandmotion.se/vinter/produkter/byxor/traning/under-armour-heatgear-tight-black-w?grp=817224 eftersom jag inte äger ett par helbyxor att springa i och det är mycket skönare med material som andas istället för vanliga mjukisbyxor som det börjar lukta unket kött om… Men dessa motverkar ju odörer och minskar tillochmed återhämtningstiden för musklerna tillika som de har solskyddsfaktor 30 vilket är behändigt på sommarn när solen skiner på! 🙂

  Jag har gillat på fb (Demitra Ahlskog) och här har jag skrivit i bloggen: http://midnightteaparty.blogg.se/2012/april/tavlar.html

 4. 1) Jag kämpar med min vikt och ska precis börja träna så jag hoppas på att vinna dessa: http://www.beachandmotion.se/vinter/produkter/byxor/traning/casall-darting-hot-pants-star-gazer-w?grp=954986
  Min motivering:
  YEEES, nu har jag min stora chans
  att kunna gymma i fashionabel glans!
  För varför inte vara en färgglad pingla
  även när man bland träningsmaskiner ska mingla?
  Med Casall Darting Hot Pants på min lilla bak
  skulle jag för hantlar och löpband få mersmak!

  2) Jag gillar Beachandmotion på FB! (Antico)

  3) Har bloggat om tävlingen här: http://juniflickorna.blogg.se/hoppas/2012/april/beach-and-motion.html

 5. 1. jag skulle absolut vilja vinna denna ryggsäck – http://www.beachandmotion.se/vinter/produkter/ryggsackar-vaskor/ryggsackar/deuter-pace-20-blackwhite?grp=817296
  för våran ryggsäck har precis gått sönder. vi brukar alltid ha med den som handbagage på semestrar. har tyvärr inte råd att köpa någon ny heller, då vi är två fattiga studenter. pengarna vi sparar går jue heldre till resekassan 😉 så hoppas på tur att vinna en ryggsäck istället 🙂
  2. gillar på fb: Johanna Hellberg
  3. http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2012/april/valfri-vara-1.html#comment

 6. jag är gärna med 🙂
  1. jag skulle vilja vinna:
  http://www.beachandmotion.se/vinter/produkter/byxor/traning/under-armour-heatgear-tight-black-w?grp=1141013
  då jag ÄLSKAR att springa! Det är det bästa jag vet! Men det jobbiga är att jag nu har växt ur mina gamla träningsbyxor och då får springa i shorts, vilket inte är det mest bekväma när man springer i skogen :/ vinsten vore guld värt!<3

  2. gillar på fb (Helena Eklund)

  3. har länkat:
  http://tavlingar.devote.se/blogs/18573833/beach-and-motion.htm

  kram Helena 🙂

 7. Jag är med

  Jag skulla köpa http://www.beachandmotion.se/vinter/produkter/byxor/traning/kari-traa-tusse-pant?grp=817254

  Jag är så otroligt dålig på att köpa kläder det är aldrig något jag prioterar först. Utan pengarna går alltid till andra oviktiga saker. Sånt som jag inte alls borde slösa pengar på. Så kläder är något jag verkligen behöver just nu är det byxor då. så dessa skulle passa jätte bra. det skulle bli en väldigt fin vinst som skulle få komma till andädning och skulles användas flitigt.

  Gillar på facebook sedan förut det gör jag under namnet Helena Lindgren

  Tipsat om tävlingen på min blogg inlägget hittar du här http://www.supergirlpower.devote.se/blogs/18549859/taevlar-hos-annakarlsson-om-valfri-vara-max-500-kr-fraan–beach-and-motion.htm#WriteComment

  Nu hålle jag hårt i mina tummar 🙂

  Kram

 8. motiveringen : behöver en ny sport top och få chansen att prova denna för min gamla har gjort sitt arbete redan hehehee

 9. Tack för du páminde mig om att jag glömt motivera 😉
  Jag är en tjej som jämt är i farten och det nöts hela tiden träningskläder sá denna underbara sport-top skulle inte sitta fel nu inför vár och sommar <3

  Háller tummarna <3

 10. Jag är gärna med! Om jag vinner skulle jag nog välja : http://www.beachandmotion.se/vinter/produkter/jackor/traning/rohnisch-ro-micro-zip-jacket-black-w?grp=1141010

  Jag gillar och delar på facebok (Sofia Eriksson)

  Anledningen till att jag vill vinna är den att jag precis har kommit igång att börja träna igen och jag behöver verkligen en bra jacka. Fleecejackan jag brukar ha är jättevarm, men det blåser rakt igenom, tar man en vindtät jacka så andas den inte. Jag behöver all sporre jag kan få nu så jag verkligen fortsätter att vara så duktig som jag har varit på sista tiden så jag går ner de där störiga kilona 🙂

 11. Hej!

  Självklart vill jag vara med i din fantastiska tävling!

  Det fanns massor jag skulle vilja vinna, men ska jag välja ut en sak så väljer jag denna snygga och praktiska ryggsäck: Oakley Peak Load Pack Black
  http://www.beachandmotion.se/vinter/produkter/ryggsackar-vaskor/ryggsackar/oakley-peak-load-pack-black?grp=817296

  Ryggsäck är värsta grejen!
  Praktiskt för sporttjejen!
  Till cykelstyre eller barnhand är händerna fria.
  orkar bära tunga matvaror på rygg, ja mer än du kan sia!
  Även laptopen kan jag i denna bära,
  att vinna skulle vara en stor ära!

  Jag har gillat på Facebook och även tipsat om tävlingen på Facebook. (Annika Nilsson)

 12. Jag skulle vilja vinna Norröna Flex1 Shorts True Purple W. Den är perfekt i färgen och utseendet och funktionen för en nära vän. Hon skulle gilla dem utan tvekan och använda som det står – “både på berget och på kontoret”!

 13. För ett halvår sedan bestämde jag mig för att börja röra på kroppen.
  Sköna volanger har samlats runt midjan under åren och tidigare
  har jag inte vågat mig på att sätta foten på ett gym.
  Nåväl, nu har några månader passerat och jag mår bättre än någonsin och
  vetebrödsdegen till mage minskar.
  Ännu har jag inte haft råd att köpa en riktig sport-bh och tränar i en sliten bygelvariant.
  Det vore ju LJUVLIGT att låta tuttarna skumpa i en sådan här:

  http://www.beachandmotion.se/vinter/produkter/underklader/stayinplace-supersport-bra-c-e-black-w?grp=817279

  Mvh Karin

 14. Jag är gärna med och tävlar om denna: http://www.beachandmotion.se/sommar/produkter/ryggsackar-vaskor/vaskor/under-armour-endure-gym-tote-starfruit-rubarb-w?grp=817292

  Jag skulle vilja vinna för att min förra väska har tyvärr gått sönder =/ Och nu lånar jag min lillasysters, vilket hon inte gillar! Jag behöver verlikgen en Bra väska när jag reser med en hel del packning! En ny väska skulle underlätta mina resor vardag som helger! Håller tummarna ^^

  ps. Jag har även gjort ett inlägg på mig blogg…. http://www.nattstad.se/MizZNomm?id=2850354

 15. Hej!

  Skoj att du tipsade mig om denna fina tävling 🙂 Jag är gärna med och hoppas på lite tur i min sjuka 🙁

  1: Jag vill faktiskt vara riktigt snäll mot min älskade sambo som har så himla dåligt med allt vad kläder heter. Han har sååå tråkiga kläder, men schhhh… Säg inte att jag tycker det 😉
  Dessa hade klätt honom skitbra! http://www.beachandmotion.se/sommar/produkter/shorts/quiksilver-boardshort-smoke-your-logo-youth-black?grp=864411

  2: Gillar dem på fb nu, sarina fredriksson.

  3: http://familjenbustavling.blogg.se/2012/march/29-april.html#comment

  Många kramar och jag håller tummarna ska du veta 🙂

 16. 1. http://www.beachandmotion.se/sommar/produkter/traning/kari-traa-butterfly-tee-cerise-w-1
  Skulle vilja vinna denna tröja då jag kämpar med att gå ner kilon i vikt som jag gick upp då jag var tvungen att äta en viss medicin en period. Det är verkligen jättetungt och svårt… Kämpar varje dag med detta och det vore en riktig pepp att få vinna denna och få känna sig lite snygg på gymmet istället för att gå i mina slitna gamla t-shirtar 🙂
  2. Gillar på facebook (Anneli Ek)

  Ha en fin kväll!

 17. På facebook har jag Beach and motion gillat och delat,
  mina vänner om tävlingen meddelat,
  Mycket fint jag hittade,
  när jag runt på hemsidan tittade,
  dock WeSC Bongo jazz blue skulle jag vilja ha,
  hörlurar som är riktigt riktigt bra,
  Önskar att lyssna på film och musik,
  nya har jag behövt länge, men jag är ej rik,
  och hemma hos oss ofta sover lillen,
  vill inte att musiken ska väcka killen!
  Anna, jag på mina knän står och ber,
  och hoppas jag grymma hörlurar hos mig ser!

 18. #3 lotter:

  Jag vill väldigt gärna vara med!

  Jag är ensamståend och studerar, och har hela tiden tyckt att jag inte hadde tid till att träna.
  Kilona hadde satt sig runt magen och jag stressed fram och tillbaka mellan min egen skola, sonens skola, dagis och mina barns fritids aktiviteter som bla är karate, fotboll, basket och simmning….
  Det kändes verkligen inte bra och en dag stannade jag helt enkelt upp och valde att se anolunda på det!

  Ja ok, jag har inte tid att träna.
  Antingen kan jag skära ned I de aktiviteter som mina barn går till och det kändes inte bra för mig. Så jag började att utnyttja tiden till och från de olika aktiviteter.
  Jag gick och cycklade så mycket som möjligt, skaffade en steg räknare och tävlade mot mig själv I antal steg dag för dag! Det var verkligen kul, och fick verkligen igång tävlings människan I mig!
  Jag gick ned flera kilo I vikt, på relativt kort tid och måste verkligen säga att jag inte känner mig lika stressed som jag gjorde tidigare!
  Jag tror att motivatioene ligger I både att se resultat men ochså när jag kan känna att jag mår bättre! Det kan vara svårt att komma igång, men tänk dig om och hitta det just du tycker om att gåora, eller har tid med!
  För mig har stegräknare gjort all skillnad I världen och har blivit min ständiga följeslagare! Ibland ska det inte mer till, och nu när jag kommit igång är det svårt att få stopp på mig!
  Men visst kunde det vara kul, med lite fina nya träningskläder, nu när de jag har blivit allt för stora! Som fattig student, har jag inte själv råd till något så lyxigt, så jag håller tummarna och hoppas att just jag har turen med mig! Vinner jag vill jag gärna ha dessa:

  http://www.beachandmotion.se/sommar/produkter/byxor/traning/rohnisch-logo-capri-zip-tights-black-w?grp=817274

  Gillat på FB med namnet Barbados jenn!
  Tipsat på min blogg: http://barbados.blogg.se/2012/march/29-april-beach-and-motion.html

 19. Jag försöker peppa min pojkvän till att träna lite mer regelbundet, och jag skulle vilja ge honom en riktig tränings-t-shirt från Icebreaker (Icebreaker Tech T Lite Stealth M). Nu tränar han i en sliten bomulls-t-shirt som letas fram längst in i garderoben, så jag tror han blir jätteglad för lite nytt i klädväg 🙂

 20. glömde skriva att jag följer beach & motion på facebook med samma namn jag lämnat här dvs. Rebecka Edvardsson Verola

 21. Jag skulle bli jätteglad för ett par Musto Classic Deck Boot Navy Unisex i stl 37. Jag bor i Italien (men har adress att skicka till även i sverige!) och här är det helt omöjligt att hitta praktiska och snygga gummistövlar, folk går ju i högklackat även när det regnar!

 22. Wow! Vad kul! 😀 Om jag har turen att vinna så vill jag ha den här: http://www.beachandmotion.se/sommar/produkter/ryggsackar-vaskor/vaskor/rohnisch-logo-bag-anemone-w?grp=817292

  Den var sjukt fin och skulle passa mig perfekt! Det står BONDMORAN på den liksom… 😉

  Jag har gillat Beach and Motion på Facebook

  Jag har bloggat om tävlingen här:
  http://xn--bstatipsen-q5a.bondmoran.nu/?p=397

  Nu hoppas jag på massor med tur 🙂

  Kram
  Bondmoran
  http://www.bondmoran.nu

 23. 1. Jag är med! Skulle vilja vinna den här bikinin: http://www.beachandmotion.se/sommar/produkter/badklader/bikini/roxy-venice-beach-chacha-bl-w

  Varför ? Jo, för jag kommer inte i min gamla nu efter förlossningen. kroppen ser lixom helt annorlunda ut efter att ha burit ett barn. Några extra kilon över rumpan och 2 bh-storlekar större gör det ganska omöjligt för mig att klämma mig i min bikini från förra året 😉

  2. Jag följer/gillar på facebook med namnet Monia Sundgren

  Hoppas på tur 🙂

 24. ååh såklart är jag med och tävlar! drömvinst ju 🙂

  1. Om jag har turen skulle jag välja: http://www.beachandmotion.se/vinter/produkter/trojor/rohnisch-elvira-hoodie-dove-blue-w?grp=817263 i storlek XL 🙂 otroligt härlig färg och blir toppen för de dagliga promenaderna med voffisen!

  2. gillat på FB (Nathalié Teodorson, n.teodorson@gmail.com)

  3. Länkat tävlingen offentligt på FB :).

  Håller tummarna hårt!

  Kram Nathalié

 25. Min son ska börja med att träna upp sin kropp man kanske skulle haka på och önska sig Casall Exetube Medium och bli en utmanare.

 26. Är väldigt gärna med.

  1, Jag hade nog satsat på ett par nya hörlurar: http://www.beachandmotion.se/vinter/produkter/horlurar/wesc-tambourine-ocean-1?grp=817313
  Har ett par riktigt kassa nu som bara ploppar ur öronen. Ganska irriterande när man springer, och man måste ju faktiskt ha musik när man tränar.
  Jag hade blivit riktigt jäkla glad om jag vann detta 🙂
  Har precis köpt hus och 100m bort ligger en löpslinga som skall utnyttjas.. men då behövs som sagt ett par bra lurar 🙂

  2, Gillar de på facebook sedan innan – Lina Johansson

  3, Tipsat på bloggen: http://janiiil.blogspot.se/2012/03/vinn-valfri-vara-fran-beach-and-motion.html

  Ha en fin kväll !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.