Tävling: Vinn en matkasse från Mathem.se

Nu har ni chansen att vinna en matkasse från Mathem.se – mataffären på nätet. Kolla här om MatHem har hemkörning av mat till din ort/stad.

För att vara med och tävla om en 3-dagars kasse så skall ni göra följande;

1. Hur mycket kostar Mathems familjematkasse i ordinarie pris? Motivera varför just DU skall vinna den här 3 dagarskassen.

Frivilligt är punkt 2-3

2. Låna gärna bilden och texten nedan och lägg i er blogg (skriv direktlänk i er kommentar)

3. Har ni inte någon blogg går det bra att länka till mitt tävlingsinlägg på er Facebookprofil (gör det inlägget offentligt, annars syns det inte för mig) samt att ni gillar Mathem på Facebook (då får ni även en rabattkod som berättigar till en fri leverans. Ange ert namn i kommentaren.

Jag tävlar hos En Mölnbobos Liv om en 3 dagars matkasse från Mathem.se. Tävlingen avslutas 30/6-12

 

 

 

 

55 thoughts on “Tävling: Vinn en matkasse från Mathem.se

 1. Rätt Svar: 759:-

  Motivering: Då tiden minskat drastiskt med två små barn i familjen och plånboken väldigt tunn för tillfället skulle något sådant här förgylla vardagen för både mig, min sambo och mina två underbara barn.

 2. Rätt svar: 659kr 🙂

  Jag skulle bli helt överlycklig om jag och min pojkvän fick prova på detta! Nu för tiden äter vi skräpmat och fastän jag säger att vi ska sluta går han och smygäter på diverse ställen för att han inte vet vad han ska laga för mat! Att få hem en kasse med recept och dyligt vore en dröm för oss, slippa bråka om vad vi ska laga för mat och istället skippa eller beställa för att det är enklast.. Håller tummarna att jag vinner detta, skulle göra min dag 🙂

  Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2012/june/tavling-vinn-matkasse.html

 3. Som gravid och mamma till två små vore en matkasse helt underbart att få. Tänk vad tid man sparar och all god mat man lagar 🙂

  Svar: 759 är ordinarie pris och alltså svaret på frågan, trevligt nog är det nu nedsatt till 659kr.

 4. Svaret är 759 kronor.
  Jag hade gärna vunnit då jag alltid har problem med att komma på vad jag ska äta. Killen min går på cambridge kuren så jag får alltid äta själv nuförtiden. Jätte trist, så därför kanske det blir roligare att laga mat och få bra idéer när man får lite hjälp på traven.

 5. 759 kostar en matkasse. Det vore toppen att vinna en 3 dagars kasse, så får man kanske lite god mat att frossa i sig.

 6. 759sek

  Senaste middagen blev en katastrof, jag kanske skulle passa bättre som matlagningsfilosof.
  Nästa gång hoppas jag lyckas bättre när jag ska bjuda denna vackra kvinna på mat, förhoppningsvis utan att behöva köpa färdig snabbmat.
  Matkassen från mathem kanske kan ge mig en bättre chans i detta, jag kanske under skulle kunna uträtta.
  Nu håller vi tummarna och hoppas på att laga en middag i klass med nobel för två, efter det kommer ingen min mat kunna motstå.

 7. 759kr kostar den 🙂
  Jag vill vinna för jag älskar att prova på nya maträtter och med denna kassen kan jag säkert få massor med ny inspiration och nya råvaror som vi annars inte brukar ha här hemma.

 8. 649KR.

  För att jag och min fina tjej skall kunna ha en riktigt fin och mysig helg tillsammans då vi varit ifrån varandra en hel månad och vad passar inte bättre än mathems kasse!

 9. 1. Den kostar 659 vid första leveransen men ordinarie pris är egentligen 759:-
  2. Motivering:

  Två gamla Mölnbobor från Krokvägen har flyttat till villa
  att vinna en Mathemkasse skulle inte sitta illa
  Skola,dagis och heltidsjobb innebär press
  Juni är en månad särskilt fylld av sommarstress
  Matkasse hem kan vara det bästa som hänt
  till en småbarnsfamilj är det en perfekt present
  slippa skrikande barn i storhandlingskamp på ICA
  istället på matinspiration och tid bli rika!

 10. 759 kr!

  Jag vill vinna för att jag har lagat världens tråkigaste mat sen lillasyster kom.
  Tiden och orken räcker inte helt enkelt, så en kasse vore perfekt för att starta igång matlagningen igen!

 11. läste nu att frågan gällde familjematkassen.. Så ändrar mitt svar till 759kr som ordinarie pris =)

 12. Ett Erbjudandepris på 549kr gäller dock endast vid tecknande av abonnemang just nu =). Ordinarie pris är annars 649kr. Om jag nu kan läsa rätt..

  Varför ska jag vinna? För att jag har så svårt att komma på vad vi ska äta.. Det blir bara samma lika hela tiden.. Behöver lite varriation =) och få lite nya tips och ideer..

 13. Hej!

  Det kostar 659:-

  Jag är expert på när det kommer att tänja på gränserna och pressa mig själv till det yttersta. Inte nog med all stress det finns i mitt liv just nu med jobb, studier och hundar passar jag på att byta lägenhet!
I mellan allt detta lyfter jag soffor, flyttstädar och grejar. Mina vänner tror inte jag är riktig klok och jag känner att jag snart går sönder.

  Men så fort jag är klar med flytten, förhoppningsvis onsdag, ska jag ta 2-3 dagar och bara ligga på soffan. Sen tar det ju alltid ett par veckor innan man kommer till ro i en bostad och det är mycket småsaker som skall fixas.
Det vore underbart att vinna en matkasse så man fick en sak mindre att tänka på. Inte nog med att handla mat är dyrt – det är tidskrävande.

  Hoppas ni förstår min situation och vill göra livet lite enklare (bör ju tilläggas att jag helt och håller satt mig i denna situationen själv, sån är jag)!
  Det skulle vara superkul att bjuda över alla vänner i min nya lägenhet på ny, spännande och förhoppningsvis god mat!

 14. Hej!

  Familjematkassen kostar 759 kr ord. pris. Jag fick min första hemlevererad idag av mathem som jag för övrigt redan gillar på facebook. Skulle gärna vilja vinna en till då jag tycker den verkar toppen!

 15. Hej jag vill verkligen vara med och tävla. Jag tycker att jag ska vinna matkassen i tre dagar för att jag studerar och jobbar så det hade underlättat att få hem maten till dörren än att gå och handla. Jag hade verkligen blivit över lycklig om jag vann 🙂

  Svaret på fråga är: 759kr!

  Kram Sophie

 16. kassen kostar 659kr,,vill vinna så jag får lite tips o ideèr på nya recept,,tycker man lagar samma mat hela tiden,,även ett bra sätt att prova på eran matkasse

 17. Vad bra att du ändrade kommentarerna. Och vilken tur att kikade in igen och ser att jag behöver justera mitt svar lite. 759kr kostar kassen, jag kikade på priset på kassen du kunde vinna och inte den rätta kassen.

 18. Jag vill gärna vara med och tävla.

  Kassen kostar 759 kronor

  Jag vill vinna eftersom det här med matkassar verkligen uppskattas av barnen. De tycker att det är spännande att packa upp och är villiga att prova alla rätter. Det är underbart att laga mat till barn som äter allt 🙂 Men även om jag älskar att laga mat och inte är så fast i gamla matrecept, så händer det att fantasin tryter ibland och då kommer en matkasse som en väldig inspirationskälla. Hoppas vi får chansen!

  Här är mitt blogginlägg:
  http://hanna.fornhem.se/?p=10683

  Må gott!

 19. 759 kr

  Har flyttat ut på landet och gillar inte utbudet i min nya butik så att få bra mat hemlevererad vore toppen! ( vi saknar bil och kan därför mest handla i det som erbjuds i närområdet)

 20. 759kr.
  Jag vill vinna, för jag ska snart börja jobba efter mammaledigheten och om vi ska få nån mat på bordet så är det bäst att det kommer en matkasse med färdig uttänkta menyer.

 21. Svaret på frågan är 759kr!
  Jag vill vinna för att jag i sommar under 5 veckors tid kommer bo hemma själv och än inte är så duktig på att laga mat. Just nu befinner jag mig i Spanien för att plugga och bor inte hemma för första gången i mitt liv och får även prova på att laga en hel del mat själv. Jag har tröttnat redan nu efter några veckor och vet att det kommer fortsätta även i sommar, därför skulle det vara roligt att vinna denna matkasse så att jag får lite inspiration! Dessutom skulle det kännas otroligt bra om jag slapp lägga pengar på “tråkiga” saker i sommar då jag redan lagt ned så mycket på skola och boende här i Spanien!

 22. Kassen kostar 659 kr.

  Det skulle kännas så lyxigt att få matvaror levererat till bostaden! De senaste gångerna jag och barnen varit och handlat så har jag fått avbryta handlingen eftersom min 2 åriga son hatar att handla och gör oftast det vi mammor bävar för, slänger sig på golvet och skriker okontrollerat…. Jag har hört att när barnen gör så ska man ta det under armen och åka hem, men detta kommer ju leda till att vi kommer att svälta ihjäl 😉

  Har gillat på FB och här hittar du en länk från min blogg:
  http://niehoffs.blogspot.se/2012/05/tavling-mathem.html

  Kram Annelie

 23. 759:- kostar den såklart!
  Tre dagars avlastning vad gäller fantasin för att komma på vad man ska laga och mer inspiration inför framtida middagar är precis vad en stressad småbarnsmorsa, som jobbar heltid, behöver!

 24. Den kostar 659kr

  Jag är verkligen inte bra på att laga mat men jag försöker lära mig. Har länge funderat på matkassar då de kommer med olika inspirerande recept. Det kanske är precis det som jag behöver för att bli bra på matlagning.

 25. Kassen kostar 659:- i vanliga fall.

  Jag skulle bli glad om jag vann en 3-dagars, då jag provat Linas matkasse tidigare, nu börjat laga “egen mat” igen med 2 missnöjda flickor (3 och 6 år) som resultat. Vill hitta recept och ny inspiration till mat som hela familjen gillar. Eftersom att laga olika rätter inte kan klämmas in i vardagen…

  Bästa hälsningar,
  Malin (vars moderliga mål är att barnen inte ska svälta ihjäl…;))

 26. Svar: 759kr är ordinarie priset.
  Det här skulle vara perfekt för oss att få testa då vi sällan kommer överens vad vi ska äta till middag. Det känns ofta som det bara blir samma.
  Älskar att laga mat och få testa nya recept, det bästa måste ju vara att slippa öka och handla!

  Håller tummarna för tur!

 27. Den kostar 659:-.
  Jag skulle vilja vinna matkassen för att jag är verkligen helt värdlös på att komma på vad man ska handla och äta när man är på affären, kommer hem med påsar fulla i mat men vet fortfarande inte vad man ska äta.

 28. 659 kr kostar den!
  Jag vill vinna
  mat till dörren för att hinna
  orka med allt bus
  som äger rum i vårat hus

 29. 659 kr.
  Mat och recept från Mathem hem till min dörr, planering och matlagning tar då inte lika lång tid som förr. Istället för att planera och bära, kan jag nu umgås med nära och kära. Jag slipper också stå i köket hela dagen, men ändå få god mat i magen!

 30. Borde man se de andras svar?
  3 dagars kassen kostar 649kr men om man tecknar ett abonnemang så kostar den 549kr

  Heyy vem vill inte vinna en matkasse med färdiga ingredienser och recept? Enkelt, smidigt och bra.

 31. Den kostar 759 kr.

  Har aldrig testat en matkasse innan men det vore roligt att få prova. Skönt att lyxa lite och slippa tänka själv. Med en ettåring som är mer vild än tam är matlagning en snabb historia numer. Sen kan man aldrig få för mycket inspiration till nya rätter heller.

 32. Ordinarie pris är 759 kr! Om jag vinner kommer jag att bli inspirerad och få lust att laga mat igen. Just nu har jag fastnat på samma maträtter som jag lagar om och om och om igen… Lite variation här hemma skulle inte sitta fel! Roligt också att prova nya produkter som man kanske inte hade köpt annars.

 33. jag gillar att vara med i tävlingar vill vinna en matkasse till mej med mat i tycker om att laga mat

 34. Jag vill jättegärna vara med! Jag studerar, och är ensamstående med mina barn, så ekonomin är verkligen stram, och det är sällan att man har råd att unna sig något extra! Desutom har bada jag och baren fullt upp med olika aktiviteter i vardagen och det skulle ju vara super smidigt att få allt leverat och klart! 🙂 Kassen kostar 659 kr

 35. Kassen för 5 dgr kostar ord 759 kr

  Borta hela dagen från sju till fem
  hämta barn och stressa hem
  Ehandla är lyx på hög nivå
  att slippa till affären gå
  Sitta ner och på ringklockan höra
  när Mathemmaten hem till mig ska köra

 36. Kassen kostar 659 kr. Det skulle vara underbart med en färdig matkasse bara av den anledningen att slippa planera maten. Just nu är det idétorka på matlagningsfronten så färdigplanerade middagar skulle inte alls vara fel.
  Ha en riktigt skön sommar!

 37. 659kr:)

  Jag vill vinna för att jag och min sambo ska kunna laga mat ihop, vi äter aldrig tillsammans.. Det blir oftast mackor eftersom vi har en 2-mån baby. Skulle va så mysigt och gott att prova en matkasse 🙂

  Kram

 38. Åh vilken supertävling! Kassen kostar 659 kr. Jag borde få vinna den för att få lite inspiration och prova något nytt. Med en relativt nykläckt bebis hemma (3 månader) så finns varken tid eller ork till att laga gourmetmiddagar. Mathems kasse skulle hjälpa väldigt mycket!

  Jag har gillat & delat tävlingen offentligt på min facebook / Monia Sundgren

  Och bloggat om tävlingen här: http://moniatavlar.blogg.se/2012/may/tavling-matkasse-30-juni.html

  Hoppas hoppas innerligt på att det är min tur den här gången 🙂 Det skulle verkligen underlätta!

  Kram

 39. 659 kr
  Jag vill vinna för att det är svårt att få tid till matshopping med 6 barn och det är verkligen inte lätt att handla med barnen, det är då toppen att man får både mat och recept hem till dörren 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.