Tävling: Vinn valfri väska från Tirapunji

logo

I samarbete med Tirapunji så har jag nu en tävling där ni kan vinna valfri väska. Det finns massor att välja på så bered er på beslutsångest. Väskorna är i skinn och det finns både dam och herrväskor och det bästa av allt, de finns i hur många färger som helst.

 

mint-front-1 sv-front-1 cr-n-rosa-front-1

För att vara med och tävla så gör ni såhär (Tävlingen avslutas 23/6)

1. Gå in på Tirapunjis hemsida och titta runt bland alla väskor, välj den väska ni vill vinna och motivera varför ni vill vinna just den väskan. Ni måste lägga väskans länk i kommentaren (om ni klickar på bilden på väskan får ni fram länkadressen).

Om ni vill får ni även gilla Tirapunji på Facebook samt dela detta tävlingsinlägg där alt. länka på er blogg (till mig och Tirapunji). Det går bra att använda texten nedan på bloggen.

Jag tävlar om valfri väska från Tirapunji hos En Mölnbobos Liv. Tävlingen avslutas 23/6.

OBS: Alla tävlandes mailadresser sparas i en distributionslista inför kommande tävlingar. Vill ni inte ha utskick om tävlingar så meddela mig det i er kommentar så lägger jag inte upp er.

Vill ni ha fler chanser att vinna en väska från Tirapunji så kika även in hos

Nina och Julia

Johanna och Sofie

Johanna och Agnieszka

Mirka och Linda

Madelen

 

 

 

150 thoughts on “Tävling: Vinn valfri väska från Tirapunji

  1. Jag är med så här i slutet 😉
    Jag är i stort behov av ny väska. Den väska jag äger kan inte kallas väska längre. En billig variant som håller på att ramla sönder. Jag har aldrig i hela mitt liv ägt en ordentlig väska och nu hoppas jag för första gången i mitt liv på att få vinna en. Tänk så fin jag skulle kunna känna mig.
    Jag tyckte om denna http://www.tirapunji.com/nyheter/klassisk-mellan-stor-skinnvaska-puder-mint, men svart färg är också fin.

    Jag gillar på facebook och jag har länkat tävlingen där på min sida. Lottiz Törnqvist.

    Nu håller jag tummarna så de blir blå.

  2. title=”Ååh underbart snygg väska för min fästman som fyller 25 år om en månad!”>
    Så kanske man får låna den ibland också då den är riktigt stilren och snygg.
    Det var svårt att välja då du har mycket snygga väskor, men svart är klassiskt och passar till allt.
    tack för en trevlig tävling och hemsida!
    Hoppas att jag vinner så blir det inte för dyrt till hans födelsedag =)!

    http://www.tirapunji.com/maharani-of-tirapunji/unisex-vaska-i-vintage-skinn-svart

  3. Jag vill så väldigt gärna vinna denna tävling att jag väntat in i det sist med att skriva denna motivering, och ändå tror jag inte att jag kan uttrycka med ord HUR mycket jag vill vinna. Väskan jag önskar vinna är denna: http://www.tirapunji.com/nyheter/moderiktig-skinnvaska-neon-rosa. Anledningen till detta är först och främst att jag tycker att väskan är riktigt snygg och att jag tycker om saker med färg som kan sticka ut lite ur mängden bland allt svart, svart och svart. 🙂 Den andra anledningen är att jag verkligen behöver en ny och hållbar handväska min nuvarande har precis gått i sönder och det är förödande för mig. Hur kan man ju fråga sig. Man bär väl bara runt på plånbok, smink och smågrejor i en handväska ju. Tyvärr är det inte så för mig. Jag behöver en STOR handväska eftersom jag har ett antal kroniska sjukdomar som begränsar mig. För att jag ska fungera i vardagen krävs det att jag bär med mig en hel del hjälpmedel och mediciner och det tar sin lilla plats helt enkelt. Jag uppfattar att väskan jag valt har bra med utrymme och fack för alla mina prylar, och även möjligheten att välja mellan handtag och axelrem, vilket kan underlätta min vardag avsevärt. Att väskan dessutom är i 100% skinn gör ju att den är otroligt hållbar och det behövs eftersom jag skulle släppa med mig väskan vart jag än går.

    Jag gillar på FB och har delat tävlingen där. Jag har skrivit ett inlägg om tävlingen i min blogg, men då jag bloggar anonymt skickar jag Dig ett mail med länken till inlägget.

    Tyvärr var jag för sent ute i att tävla i de flesta av tävlingarna Du tipsade om där man också kunde vina väskor och därför håller jag alla mina tummar och tår och hoppas på vinst i Din tävling!!! 🙂

  4. http://www.tirapunji.com/nyheter/sackliknande-rymlig-skinnvaska-svart vill jag gärna vinna!
    Har under 1 helt ÅRRRRRRR tänkt köpa ny väska men det blir aldrig av och jag skulle ÄLSKA att få en ny fin väska att ta med mig till förlossningen där jag kan ha min almanacka, telefon, laddare, mediciner osv i så man har full koll på det.
    Ska väl föda om 4-5 veckor då så håller tummarna hårt:)
    Delade tävlingen på FB med samma namn som ovan.

  5. Jag fyller 35 om en månad och önskar denna underbara väska i födelsedagspresent. Med 3 barn och högskolestudier är det tyvärr svårt att ha råd att lägga pengar på denna till sig själv.

  6. Hej!
    Med så många snygga väskor så är det inte lätt att hitta “en” favorit…
    Det finns ju mångaaaa, men till slut så har jag bestämt mig, tror jag, haha!
    /www.tirapunji.com/nyheter/sackliknande-rymlig-skinnvaska-konjaks-brun

    Så nu håller jag tummar, tår och en och en annan bilring, hårt!
    Ha det så fint/ Marie

  7. Jag vill självklart vara med!

    Jag skulle otroligt gärna vilja ha denna snygga väska: http://www.tirapunji.com/herrvaskor/prince-svart. Jag har letat efter en rymlig svart portfölj hur länge som helst och här har vi ju den! Jag ska dessutom börja plugga till hösten och då skulle den här väska passa perfekt.

  8. Jag skulle vilja ha en ny väska som tål lite mer, då jag börjar skolan igen till hösten och jag har svårt att hitta en snygg och praktiskt väska som tål skolböckers tygnd.

    Hade riktigt svårt att välja väska men hitta de 3 favoriter! Överaska mig gärna om jag vinner 😀
    http://www.tirapunji.com/nyheter/klassisk-mellan-stor-skinnvaska-svart-2
    http://www.tirapunji.com/nyheter/klassisk-mellan-stor-skinnvaska-puder-rosa
    http://www.tirapunji.com/nyheter/mode-riktig-skinnvaska-brun

    Jag skriver på min blogg också om din tävling 🙂

  9. Hej!
    Vill gärna vara med och tävla om dessa fantastiska väskor! Har gillat Tirapunji på fb sedan länge och drömmer om en av deras underbara väskor. Hade jag själv valt hade det blivit denna: http://www.tirapunji.com/images/129587/900×600/bl-front-1.jpg
    Behöver en väska med axelrem då den annars bara faller av axeln eftersom jag hoppar runt på kryckor. Det hade varit grymt bra med en ny och snygg väska till höstens lärarutbildning!
    Gillat o delat på fb naturligtvis!
    Trevlig sommar!
    Mvh //Louisa

  10. Jag är med! 😀 Jag skulle vilja vinna: http://www.tirapunji.com/nyheter/sackliknande-rymlig-skinnvaska-svart

    För den enkla anledningen att jag inte äger en enda väska.. bara en brun som jag haft sen jag var 12 år haha! Har letat efter en svart snygg väska länge och nu hittade jag en på dendär sidan! Min facebook är inaktiverad så kan inte gilla sidor/dela.

    OBS! vill inte ha utskick om tävlingar 🙂

  11. Med 4 vilda ungar och två lika vilda hundar, så behöver jag en väska stor nog att rymma ALLT. Som mamma är jag den kvinnliga motsvarigheten till MacGyver. Jag har med vattenflaska, plåster, kex vid akuthunger, alvedon, säkerhetsnål osv. Det enda jag vägrar släpa med är silvertejp!
    Med en stor axelremsväska väska hade jag fått med allt och samtidigt fått armarna fria.

    http://www.tirapunji.com/nyheter/sackliknande-rymlig-skinnvaska-neon-orange

    // Eva Espinoza

  12. Klassisk skinnväska orange http://www.tirapunji.com/images/128457/900×600/orange-front-1.jpg är faktiskt en väska som legat på mina favoriter här på datorn läänge med “DEFINITIVTköp” som företrädesnamn. Jag har ingenting inom accessoarer eller kläder med orange men denna väska är helt enkelt strålande vackert elegant. Jag kan inte sluta önska mig.

    Det är en väska som säger; med mig i din ägo så kommer du inte grubbla över dina problem, just be amazing like me and everything will be fine, 😉

    Jag köper inga nya handväskor i ren protest till mig själv, så när det kommer till en sån här chans så tar jag den så givetvis är jag med och tävlar! <3

    Jag behöver alltid en riktigt snygg handväska vid min sida. Den representerar mig liksom den skyddar och tar hand om alla viktiga måste-ha-med-mig prylar såsom iPhone, hårborste, almanacka, och you name it. Jag bär inte mycket smycken och förlitar mig på klädsel, grymt snyggt hår, och en fantastisk accessoar; handväskan. Denna väska skulle följa mig överallt och alltid passa in. Oj vilken lycka att få bära runt på denna skinnväska från tirapunji. Jag vill vinna den eftersom det känns som om den behöver mitt sällskap lika mycket som jag önskar dennes sällskap! =P

    MVH/ Sara S.

  13. http://www.tirapunji.com/herrvaskor/prince-svart

    Portföljer är så himla stilrena, och jag har drömt om att äga en i flera år nu. Dessutom hade det inte skadat om jag hade en mer praktisk väska då jag är hemsk dålig på att tömma min väska, och därmed får svårt att hitta det jag letar efter i den. Denna portfölj, med 7 innerfack, kanske hjälper mig att bli lite mer organiserad än så!

  14. Vilken underbar tävling!
    Jag är gärna med. 🙂

    Skulle önska att vinna denna snygga väskan: http://www.tirapunji.com/nyheter/mode-riktig-skinnvaska-svart

    Hade verkligen behövt en praktisk, rymlig och snygg väska
    och denna skulle passa perfekt både till vardag som fest. 🙂
    Hoppas på tur.

    Gillar på Facebook: Malin Gustafsson

    Har länkat till tävlingen: http://frozenvanilla.blogg.se/2013/june/tavlar-tirapunji.html#post-comments

    frozenvanilla@live.se

  15. Jag har funnit kärleken!! Den materiella lyckan och allt jag behöver för att fullända min lilla väsksamling! Denna väska är underbar, allt med den är underbart! Den mjuka skinnet och blänker passligt mycket, det vackra stansade mönstret som ger en sådan enkel väska en intressant touche! Det här kommer att vara “the bag” som kommer att få hänga med på mina äventyr! Jag skall älska den och ge den ett fint hem, ta väl hand om dess ömtåliga skinn och låta den skina på äventyren! Den skulle absolut få följa med till Paris 2014 där den skulle ge mig det självförtroende som en snygg outfit kan ge en. Den skulle få bära alla mina viktiga saker. Så mycket gillar jag den här väskan:

    http://www.tirapunji.com/nyheter/skinnvaska-med-dekorativt-stansat-lock-svart
    Tack för mig!:)

  16. OJ så många häftiga och snygga väskor. Då jag inte har varit någon väsktjej så hoppas jag att bli det nu men tar ett säkert kort så http://www.tirapunji.com/maharani-of-tirapunji/klassisk-skinnvska–2 är väskan jag håller tummarna för.
    Och varför ska då jag vinna en väska, ja det ser inte så bra ut att alltid komma med en pappkasse (spelar ingen roll att det står något “flashigt” på den) när man fyllt 47….Så en snygg väska som passar till allt vore toppen.

  17. Jag vill också vara med och tävla!! Gillar nu Tirapunji.com på FB och har skrivit ett inlägg och länkat på min blogg!

    Motiveringen till varför = Det skulle vara jättekul att få ha något exklusivare än en väska för 100 kr från en marknad hängandes på axeln…. som den vanliga småbarnsmamman jag är så vet vi ju var pengarna brukar hamna… Väskan på länken härunder vore drömmen, satsar på svart som passar till allt!

    http://www.tirapunji.com/nyheter/skinnvaska-med-dekorativt-stansat-lock-svart

    Hoppas hoppas hoppas!!

  18. « Föregående produkt
    Nästa produkt »
    PRAKTISK SKINNKASSE Rosa är det vackraste och praktiskaste

  19. jag är absolut med… äger nämligen ingen handväska alls. och vilken kvinna är en viktig kvinna utan en snygg handväska ?

    1. jag vill vinna denna: http://www.tirapunji.com/nyheter/klassisk-mellan-stor-skinnvaska-svart-2 för att den är så fin. passar både som vardagsväska men även som party väska.
    2. gillar på fb: Johanna Hellberg
    3. länkat här: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2013/may/valfri-skinnvaska.html#comment

  20. Hej! Skulle bli helt otroligt glad om jag hade turen att vinna denna väska: http://www.tirapunji.com/nyheter/klassisk-skinnvaska-puder-rosa

    Den var otroligt fin, och just puderrosa tycker jag känns väldigt inne i år. Jag skulle matcha denna med min svarta skinnjacka, en fin sommarblus och ett par vita jeans. Åh, så underbart! Har ingen sån där perfekt väska för tillfället, uatn jag kör på en gammal halvtrasig så just nu vore det perfekt med en sådan här snygging.

    Kram!

  21. Grym tävling! Klart att jag vill ta chansen!!!!

    Om jag har turen på min sida så vill jag vinna denna snygga klassiska väska! http://www.tirapunji.com/maharani-of-tirapunji/klassisk-skinnvska–2

    Jag är en väskoman! Älskar väskor och sliter dem med hälsan! Den här klassiska väskan har jag dreglat efter länge och allra helst eftersom min andra favoritväska INTE är i äkta skinn, vilket gjort att den inte längre är svart, utan mer skavd än svart! Till och med min mamma har sagt att hon nästan skäms för min skull! Och då har det gått långt!

    Självklart gillar jag på FB (Annika Nilsson)

    Har delat på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/347660672004099

  22. Jag har förresten gillat på facebook, men har tyvärr ingen blogg 🙁

  23. Detta är min drömväska:
    http://www.tirapunji.com/nyheter/mode-riktig-skinnvaska-svart

    Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann, älskar den verkligen!
    Den är otroligt snygg, rymlig och passar till alla tillfällen. Dessutom är den bra kvalitét också!
    Jag har annars väldigt svårt att hitta väskor jag gillar, men denna föll jag för direkt!
    Håller verkligen alla mina tummar nu!! Vill så gärna vinna!!! 😮

  24. @Frida Eriksson,

    Du måste motivera varför du vill vinna just denna väska/fodral också 🙂 Återkom med ny kommentar där du återigen länkar till det du vill vinna men även skriver motivering (och att du inte vill ha tävlingsmail)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.