Fiskspa

Åh vad sugen jag blev på fiskspa nu när jag precis pratade med Ulla som driver Fish spa Vasastan i Stockholm. Jag har varit på det en gång ute på Yasuragi men sen har jag inte tagit mig tiden. Nu skulle mina fötter verkligen behöva ha en omgång av de där (stackars) fiskarna. Tror jag skall lura med mig min mamma på det i Turkiet. Vet att de hade det på ett “hamam” som vi var på.

18653247-PJ5V9

Egentligen skulle man unna sig sånt lite oftare tycker jag, det är lite kittligt men väldigt skönt och fötterna blir faktiskt mjukare efter en behandling. Överlag så skulle en och annan skönhetsbehandling då och då göra livet lite roligare.

Brukar ni ofta gå på ex massage/hudvård/fotvård?

Jag är alldeles för dålig på det.

Vi har faktiskt en salong i Järna, vi var inne där och lånade toaletten och då tog jag en folder. Mycket också för att Nicke skulle behöva massage. Funderar på om vi skulle boka in mig och Nicke på något till hösten.

Vad lustigt. Tänkte gå in och låna en bild på fisken hos Ulla och då ser jag att de kan beskådas i sitt naturliga tillstånd i varma källor i Kangal, en liten stad i just Turkiet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.