Tävling: Myteddy.dk

När jag var på fackmässan Barn & Baby så träffade jag supertrevliga Pia som har Myteddy.dk . Hon säljer de mest underbara filtar, snuttefiltar, speldosor m.m.

Titta bara på det här underbara trädet fullt med ugglor

DSC_0320

8d0bc91340ca6f7469c03a7e06d20201367440182644cf998c269aebbc7717b4c88c9b60acebed9e32afcd4a35a1cd75

Nu har jag glädjen att få ha en tävling tillsammans med Myteddy.dk och vinsterna är följande:

1a pris: En filt

2a pris: Speldosa

3e pris: Snuttefilt

Ni kan se de olika färgställningarna HÄR

För att vara med måste ni göra följande

1. I vilken stad hittar ni My Teddy?

2. Motivera varför just nu skall vinna och till vem du vill vinna.

Frivilligt: Gilla gärna deras Facebooksida och skriv i kommentaren i vilket namn du gillat, länka gärna tävlingen i er blogg

TÄVLINGEN AVSLUTAS 31/10 kl 23.59

83 thoughts on “Tävling: Myteddy.dk

 1. @Kristina,

  Kristina, du måste svara på frågan om vart My Teddy ligger. XXX är för att jag censurerat alla svar så ingen bara kan skriva av de andra.

  Så skriv en ny kommentar med svaret (jag kommer censurera det när jag publicerar kommentaren) samt motivera varför du vill vinna.

 2. Jag är med och tävlar, och säger att rätt svar är XXX – och hoppas det är rätt 🙂
  Skulle vilja vinna för att bebis ska få något eget, något nytt. Inte bara saker (både kläder och leksaker) efter storebrorsorna. Nu faller det sig ganska naturligt att vi kommer köpa en hel del nytt i klädesväg… men då får leksakerna stå tillbaka – så därför vore detta underbart!

  Gillar deras sida på fb (Annika Nilsson Pettersson)
  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/october/annakarlsson.html#comment

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 3. Jag tror att staden är XXX! Om jag vinner vill jag gärna ge presenten till min fina lillasyster Ellen, som älskar ugglor. Hon är 1 år och vill alltid komma in i mitt rum och ta mina saker, men med en egen snutte, speldosa eller filt låter hon kanske mina grejer va i fred. Hälsningar Maja!

 4. Vilken underbar tävling. Jag älskar ugglor. Kul också med en lite knepigare tävling. Nu är ju inte Danska min starka sida men jag hoppas och tror att svaret du är ute efter är XXX. Nu håller jag tummar och tår att turen är med oss Kramar Caroline.

 5. Hej,
  1. Staden är XXX
  2. Jag skulle vilja vinna till Pyret som gissningsvis är minus 13 veckor. Så som Pyret lever rövare i min mage lär jag behöva något att lugna honom/henne med.
  Monica

 6. 1, XXX
  2. Sitter här med stor mage, snart en vecka över tiden…. Älskar ugglor och har just monterat upp en “wall sticker” i babyns rum med just storögda ugglor. Skulle bli så glad för någon av sakerna från Myteddy.dk, då blir det iallafall lite “tema” i rummet, då övrigt till bebis mest är arvegods från släkt och vänner :o)

  Kram Urz

 7. XXX

  Min lilla flicka vill så hemskt gärna vinna för att hon ÄLSKAR verkligen ugglor och vill ha allt som har med ugglor att göra. Det skulle vara så jätteroligt att få ge henne en av vinsterna eftersom jag vet att hon skulle uppskatta det till tusen.
  Tack så hemst mycket på förhand och hoppas verkligen att världens bästa Signe kommer vinna 🙂

 8. I XXX? Enligt postadressen iaf, men jag är ingen baddare på danska:)

  Jag vill vinna en uggla till min son som beräknas födas innan tävlingen avslutas:)
  JÄTTEFINA!

  Kram Suzi

 9. My Teddy ligger i XXX
  Om mina barn får ändan ur vagnen och skaffar fler barnbarn.
  Gillat fb Eva-Britt Riström

 10. Jag är gärna med och tävlar, då detta verkligen vore en kanon vinst till min guddotter Lexie. Hon samlar nämligen på ugglor och hennes mamma försöker inreda rummet med dessa så detta vore en klockren julklapp.

  Myteddy ligger i Vejle, Danmark.

  Har gillat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 11. 1. XXX
  2. Filt, snutte eller spelande dosa, vem vill inte me myteddys underbara ugglor gosa.

  Sötaste presenten till systerdottern!!

 12. 1. XXX
  2. Jag ska bli faster! Och med en sån här fin present borde jag bli favoritfaster!

 13. XXX var de jag fann…=)

  Om jag vann så skulle jag vilja vinna en speldosa till vårt andra barn som
  beräknas i Mars månad <3

 14. Svar: XXX

  Efter en tuff start i livet, tar man verkligen inget för givet. Vill ge sonen något riktigt fint i present, han är absolut det bästa och finaste som hänt. My Teddys samarbete med sjukhus är toppen, det berör längst in i hjärtat och känns i hela kroppen!

 15. My Teddy hör hemma i XXX

  Min motivering:

  Fåglar faller vår lilla son riktigt i tycket,
  och ugglor gillar han extra mycket,
  speciellt när han härmar dem och hoar,
  vilket oss föräldrar mycket roar,
  så att få en egen uggla i present,
  vore det bästa som honom hänt,
  och därför hoppas vi nu på mycket tur,
  så hamnar i tomtens säck ett favoritdjur!

 16. Åh, jag vill va med!! Älskar ugglor!:-)

  1. Rätt svar är: XXX (kunde inte hitta något annat iaf 🙂 )

  2. Om jag skulle vinna skulle jag ge den fina vinsten till min bästa väns dotter! Hon är bara 5 månader men pga att hon föddes med s.k “klumpfot” har hon redan fått gå igenom flera olika ingrepp, varit gipsad flera gånger osv. Trots detta är hon alltid lika glad och go, och jag skulle bli så lycklig om jag kunde få vinna någon av vinsterna till denna lilla underbara tjej!!

  3. Jag gillar på facebook (Sandra Karlsson).

  Hoppas på tur! 🙂

  Med vänliga hälsningar Sandra

 17. 1. XXX.
  2. Min barndomsvän har äntligen ,efter många försök och tårar, lyckats att bli gravid. Hon är beräknad att föda i mars. En snuttefilt hade ju varit en fin liten present till lilla miraklet! Gillar på FB med namn Christina Loveur.

  Kram

 18. Myteddy ligger i XXX i Danmark. Jag skulle vilja vinna en filt till min älskade dotter, hon älskar filtar som hon tycker om att mysa i soffan med så denne skulle vara perfekt till henne.

 19. 1. XXX
  2. Mysa vill sonen ofta göra – snuttefilt han då vill ha och röra. MyTeddy är såklart favoriten – Men filten vi har så sliten. Välanvänd och tuggad både här och där – Nu hoppas vi att turen med oss är!

 20. 1. XXX
  2. Någonstans mellan hotellet i Dublin och flygplanet till Sverige försvann dotterns snuttefilt! Så därför vore det guld värt att vinna en ny. Att jag sen har blivit lite smått kär i allt som har med ugglor att göra gör alla priser värda att vinna!

 21. 1. XXX.
  2. Jag skulle gärna vilja vinna till min lilla Walter. Han är 6 månader gammal men skulle egentligen vara 3 månader. Han va alldeles för nyfiken och ville ut alldeles för tidigt. Men nu mår han bra och gillar att leka massor, så någon av dessa fina saker skulle passa honom perfekt.

 22. 1 De finns i XXX
  2 Om jag vann skulle jag nog ge denna till min Ellas lilla kusin som tittade ut i dagarna :-).

 23. Svar: XXX

  Jag vill gärna vinna för jag tycker att kunskap är bland det viktigaste man kan skaffa sig livet. Därför är ju en uggla perfekt då den symboliserar visdom. Jag skulle vilja vinna en uggla åt min sambos systerdotter.

 24. 1. XXX
  2. Jag skulle vilja vinna filten till min son då han beräknas komma till nyårsafton.
  Varför jag vill vinna, eftersom jag blev tvungen att ta studieuppehåll tidigare från min utbildning och står utan ett enda öre i 2 månader innan sonen födds. Uggelfilten är jätte fin

 25. SVAR: XXX
  Jag skulle ge det till mitt underbara lilla barnbarn Matias. 🙂
  Längtar ständigt efter honom , han bor nere i Spanien.
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

 26. 1. Rätt svar: My Teddys kontor finns i XXX. Men sen finns de ju återförsäljare lite överallt 😛

  2. Jag skulle vilja vinna detta underbara paket till mitt första och kommande syskonbarn som är beräknad i mitten av november. Varför?
  Kort och gott: en underbar och perfekt present,
  till en bebis som för min bror är det bästa som hänt.
  Min bror och hans fru har kämpat år efter får,
  genom sommar, höst, vinter och vår.
  Men nu har de äntligen fått sitt efterlängtade plus,
  och snart får de ge sitt mirakel en första puss.

  3. Gillar deras Facebooksida (Sara Kramer).

 27. Jag skulle gärna vilja vara med i tävlingen. Ugglan skulle bli en jättefin present till en vän.

  Jag gillar deras facebook sida och svaret är: XXX

 28. Hej!
  Vad spännande att hitta ännu ett nytt företag som tillverkar för barn! 🙂
  My Teddy finns i XXX
  Den som skall få det är mitt andra barnbarn, som väntas nu i oktober månad.
  Någon gång mellan 25-28/10!! Så spännande!!
  Tack för chansen att vinna!
  Har delat på min FB! (Pia Li)
  Ha en trevlig helg!
  Kram Pia Li

 29. My Teddy finns i XXX

  Jag skulle vilja vinna så jag kan ge det till min framtida bebis.

 30. Svaret är XXX

  Jag vill gärna vara med och tävla om en av de fina ugglorna. Man kan inte få för många ugglor. Allra helst skulle jag vilja vinna den fina speldosan. Jag älskar speldosor och är helt säker på att min minsting skulle älska den.

  Gillar på facebook under namnet Kim Falkenström

 31. Hej!

  Jag hittade antal återförsäljare, är det alla dem du menar?
  Annars så är My Teddys kontor belagt i XXX. : )

  Jag skulle bli superglad om jag vann en fin speldosa att ha i bilen. Jag har inget eget barn men har hand om min brorson 5 dagar i veckan och det blir mycket bilåkande och detta skulle underhålla honom när vi åker mil efter mil. 🙂

  Ha en härlig dag!

  Kram Elle

 32. Svar: Danska är väl kanske inte min starka sida, men jag chansar på XXX

  Detta skulle bli en fin present till nya syskonet, det är mycket som ska köpas när familjen växer, nu efter separationen ska jag dessutom bygga upp ett helt nytt hem, eftersom både jag och sonen älskar ugglor så hade vi inte haft något emot att få hem en till nya syskonet! 🙂

 33. 1. XXX

  2. Jag skulle gärna vilja vinna en av produkterna till vår lilla Nils som är två veckor på lördag. Vi har inte handlat så mycket till honom ännu, men de inköp som ska göras ska vara färgglada och en fin uggla faller nog honom helt i smaken!

 34. 1. XXX

  2.ohh detta skulle jag vilja vinna till min lillasyster som
  ska få sin första bebis i slutet av dec.detta e ju så bedårande

  chanette andersson gillar deras sida på fb med

 35. Jag är gärna med och tävlar! Jag kanske missuppfattar frågan helt, med tanke på alla andras svar på frågan, men jag tror ändå att svaret är XXX

  Jag skulle gärna vilja skämma bort min lille son med något nytt, eftersom allt han får är arvegods! Inget fel i det, men kanske är det kapitalisten i mig skulle vilja få ge honom något helt nytt 🙂

  Jag gillar på fb (maria mattson) och delar tävlingen där också https://www.facebook.com/maria.mattson.969

  Mvh Maria

 36. Svar: XXX

  Skulle så gärna vilja vinna en rosa ugglekompis till min dotter,
  hon har ingen favoritsnutte, inte napp, ingen såndär speciell grej alls…
  En uggla skulle hon garanterat älska ♥

 37. XXX
  Önskar givetvis en fin present till in son!
  Alla ugglor ser ju ssåå mysiga ut 😉

 38. Åh jag vill vara med! Min son (läs: Jag) ÄLSKAR ugglor! My Teddy finns XXXX 😉

  Kram Sandra

 39. 1, XXX
  2 Min kompis fick sitt första barn för bara någon månad sen och hon har haft det tufft, så jag tror att en present skulle pigga upp hennes dag.

 40. Hej! Är med 🙂

  Svar: XXX

  Jag vill vinna en av dessa gosiga till lillebror i magen. Han beräknas titta ut den 1 januari och då skulle det vara roligt att ha något mer än storebrors ärvda grejer att lägga hos honom 🙂 Dessutom älskar mamman ugglor av alla de slag 😉

  Gillar på fb (Matilda Pettersson).

  Kram Matilda

 41. Man hittar dem i XXX 🙂 Och jag gillar dem med mitt namn Ewa Svedmarker 🙂
  Jag önskar vinna till en hemlig framtida liten kompis 🙂
  Om man inte får ha några hemligheter så skulle inte Molgan finnas 😉

  Kram

 42. 1 XXX i Danmark
  2 Min granne som väntar sitt andra barn i februari. Både grannen och blivande storasystern på 3 år behöver en liten överraskning då det är en lång och besvärlig graviditet.

 43. XXX i Danmark hittar man My Teddy
  Jag skulle vilja vinna en fin uggla till den lilla bebisen i magen som kommer i mitten av november och som nästan bara kommer att få ärva av stora systern

 44. Åh så mysiga vinster, jag vill gärna vara med.
  1. XXXXX
  2. Jag skulle så gärna vilja vinna en snuttefilt till min son. Han älskar ugglor och nu för tiden jobbar pappa borta väldigt mycket. Då kan han få trösta sig med snuttefilten när pappa inte är hemma.
  3. Jag gillar MY Teddy på FB, Tina Carlström.
  4. Jag delar tävlingen på min FB sida: https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351

  Kram Tina Carlström

 45. 1. My Teddy hittas i XXXXX

  2. Jag vill vinna för att jag just nu är gravid och väntar mitt första barn. Så jag vill vinna detta till mitt kommande första barn, det skulle vara en perfekt present när den lille kommer.

 46. 1 XXXXX

  2. Det skulle vara så roligt att få vinna en uggla eftersom att både jag och min son älskar ugglor, sen så har jag aldrig vunnit något. Om jag vinner så kommer min son som är 6,5 månad få den.

 47. 1. XXXX
  2. Min sambos syster väntar sitt andra barn i november. När vi hälsade på sist visade hon upp ett babynäste hon köpt med ugglemönster på. Detta set hade passat perfekt till.

 48. 1. Man hittar My Teddy i XXXX. Och i Sverige finns det bland annat i Göteborg, Vänersborg, Varberg, Torslanda och Halmstad.
  2. Om jag vann skulle jag vilja ge detta till min kompis som ska få sitt första barn i januari och det är väldigt efterlängtat från hennes sida. Och vad passar då inte bättre med detta paket från min familj till hennes bäbis.

 49. 1.du hittar My teddy i XXXX
  2. Jag vill vinna för lillkillens favonfilt börjar sjunga på sista refrängen så den skulle han få. Och för aft mor hans älskar filtar

 50. Opsi, glömde skriva svaret på din fråga. Jag tror att My Teddy ligger i XXXX, Danmark.
  //Susann

 51. Jag har alltid gillat ugglor, samlat på olika uggleprylar, tycker bara att det är så gulligt med ugglor (kanske inte deras spybollar dock, Urk, men sånt ska man inte tänka på! Haha!) Dessutom är jag från Pajala, och vi vet ju alla vilket djur som symboliserar Pajala… Inte? Jamen ugglan såklart! Vi har vår egen Pajalaugglan! Gulligt värre! Fast inte lika gulligt som den lillingen <3 som ligger i min mage… Men nära…

  Med vintriga hälsningar!
  //Susann

 52. 1. XXXX
  2. Vår yngsta dotter fyller 1 år och det är svårt att komma på vad vi önskar oss till henne. Hon har leksaker och kläder från storasyster. Då hennes och hennes systers rum går i uggletema så skulle en filt med en uggla vara en perfekt present till henne, och den skulle passa perfekt in i deras rum.

 53. Hallå där!
  Staden heter X
  Jag vill vara med…och vill ge den till min älskade dotter Ingrid. Hon har aldrig haft en egen snutte. Ugglan gör den bara sötare. Kram Nettan.

 54. 1. X

  2. Jag vill så gärna vinna för att detta är saker som jag inte skaffat mig än till våran lilla plutt som kläcks i Januari. Det skulle vara så skönt att vinna för då kan man lägga pengarna på andra saker som man behöver. 🙂

 55. 1. My Teddy ligger i X sen så har dom återförsäljare spridda både i Danmark och Sverige.

  2. Jag skulle vilja vinna detta till min vän som väntar sitt första barn. Det är väldigt mycket som ska inhandlas till första barnet och jag skulle gärna vilja bidraga med detta, eftersom jag vet att hon inte har det så gott ställt.

 56. Svar:XX
  Jag vill vinna till min nya bebis, annars kommer hen bara få begagnade saker.

 57. 1. XXXXXXX
  2. jag vill vinna och ge min sistfödde en vacker gåva precis som han gav sig själv till mig fast alla var emot han förutom jag. hans mor var klok som en uggla och struntade i vad alla tyckte och klarade av en hel graviditet själv med två till barn och världen emot oss.
  3.Jag har gillat på Facebook och delat på min blogg: http://ettplusettblevtre.devote.se/

  Inlägget på bloggen blev fult för de va jätte svårt via mobil appen och tog mycket lång tid, så nu håller jag tummarna att de var mödan värt 🙂

 58. xxx

  Jag vill jättegärna vinna en uggla till min kompis som väntar barn. ugglorna är så fantastiskt söta och hon skulle bli så glad.

 59. My Teddy hittar man i XX i Danmark 🙂

  Uggletokig som jag är så hade det varit underbart med en vinst till lillebror i magen som tittar ut i december 🙂 Det är så mycket som ska inhandlas kring juletider, plus att dottern fyller år 3e januari så plånboken hade också blivit glad fnissar!

  Blev gillare 341på facebook, heter Linnea Granström där 🙂

 60. 1 XXX

  2. Jag skulle ge den till min äldsta vän som väntar sitt första barn. Hon har nu gått över en vecka så snart får jag bebis snusa igen. Längtar så.

 61. 1. XX, Danmark?
  2. Jag hade velat vinna detta, och då hade jag delat upp denna vist på två. Jag skulle vilja ge den lilla snuttefilten och speldosan till en nära vän som nu väntar barn, hon har varit med om mycket och jag hade velat ge henne dessa fina till henne.
  Sedan hade jag gett den stora uggle filten till dottern. Den hade passat bra till dagis. Jag förstår att den är tänkt som en babyfilt, men det borde ju gå att använda som “vanlig” filt med, eller rulla/vika ihop till kudde på dagis vilan. Nu hoppas jag att höstens vindar blåser lite tur åt mitt håll 🙂

 62. Hej!

  Jag tror att rätt stad kan vara XXX. Jag skulle vilja vinna ett av dessa fina priser till mina barns nya lilla kusin som föddes i förra veckan. Alltid roligt att kunna ge en unik och speciell gåva.

  Med vänlig hälsning
  Charlotta Hellström

 63. Hej!
  Man hittar My Teddy i XX i Danmark.
  Jag har gillat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Jag vill vinna och ge det till min lilla systerson på 8 veckor♥
  Hans mamma älskar ugglor och blev besatt av dom under graviditeten så ugglor har liksom blivit hans grej:-)
  Plus att jag vill skämma bort honom lite då jag inte ksn få egna barn. Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin
  gizmobus@hotmail.com

 64. Åh vilka underbart söta!
  My Teddy finns i XXX i Danmark
  Jag hoppas innerligt på tur här nu och tackar för mail som puffade för tävlingen 😀
  Skulle vilja ge detta till min dotter som nu väntar mitt allra första barnbarn och både hon och hennes mormor äälskar ugglor så detta skulle passa så otroligt perfekt <3
  Gillar och delar vidare på FB https://www.facebook.com/camilla.bergstrom.12

 65. Hej!

  I XXX hittar man My Teddy!

  Jag skulle sååå gärna vilja ha en filt till Felix i min favoritfärg turkos – men min man säger att vi inte behöver fler filtar

 66. 1.XXX i Danmark
  2. Jag vill vinna en snuttefilt till min tredje lille bebis, den gladaste bebis som någonsin fötts, förutom när han ska sova. Han vill inte ha napp utan bara mamma, vilket är mysigt men inte alltid så praktiskt. En mysig snuttefilt att gosa med vore perfekt till en perfekt liten gubbe.

 67. XXX tror jag.
  Skulle vilja vinna till min dotters lilla kusin. Fina färger på dessaprodukter

 68. Jag tror att rätt svar e XXX! Det var de enda jag kunde hitta i vart fall haha;)

  Om jag vann hade min dotter såklart fått vinsten!! Jag älskar ugglor och hon älskar allt av ovanstående saker så vi hade såklart blivit lyckliga båda två;). Hoppas hoppas!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.