Tävling: Bambino Colors by you

Nu har ni chansen att vinna någon av dessa förpackningar med skedar. Det är Bambinos Colors by you skedar, skedar där vi användare har fått komma med förslag på färger. Jag tycker de här skedarna är de bästa och vi använder dem flitigt hemma.

bild (5)

För att vara med och tävla så vill jag att ni kikar in på Bambinos sida och talar om vad en mellanmålsmugg kostar och vilken produkt i deras webshop ni själva skulle vilja ha (förutom skedarna) och skriva varför ni valde den.

Ni får gärna dela på instagram (jag har bilden ligger på min insta  annakarlsson_75 ) men då måste ni tagga mig så jag ser det, eller dela detta inlägg på Facebook. Detta är dock helt frivilligt.

Jag utser en vinnare 15/3 och meddelar vinnaren via mail och på ev. blogg. Vinnaren får välja ett av paketen på bilden.

10 thoughts on “Tävling: Bambino Colors by you

  1. Svar: 69 kr
    Jag skulle också vilja ha en praktisk tvårättersskål
    🙂

  2. Pingback: VILL NI VINNA BAMBINOSKEDAR? DÅ HAR NI LÄNKARNA HÄR | BLOGGTÄVLINGAR

  3. Mellanmålsmuggen kostar 69 kr.
    Jag skulle gärna haft Purékokboken här hemma när man får idétorka. Hade varit super för mig som älskar att laga mat men har dålig fantasi.
    Kram från Tina

  4. Hej!

    Jag är gärna med och tävlar!

    En mellanmålsmugg kostar 69 kr.

    Själv hade jag valt en vällingtratt och skopa och det är för att det är så himla smidigt och bra. Man får ner allt utan spill och bös och det går fort.
    Perfekt. 🙂

    Ha en fortsatt härlig vårdag, Elle.

  5. Mellanmålsmuggen kostar 69 kr.

    Och vällingburken skulle vara väldigt praktisk nu när dottern gärna dricker välling flera gånger varje natt så slipper man stå och mäta varje gång.

  6. Hejsan!

    Vilken rolig tävling. mellanmålsmuggen kostar 69 kr och om man bara får välja en produkt får det bli Wipe off bib haklappen som är så otroligt snygg.

  7. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja ha lite påfyllning av Bambinos praktiska skedar, för även om jag inte har någon liten numera används det flitigt här hemma utav oss och lite extra när vänner och bekanta med småttingar kommer på besök.

    Bambinos mellanmålsmugg kostar 69 kr, och jag gillar förutom skedarna tallriken äta själv som är riktigt bra. Den skulle jag gärna vilja ha då många utav min dotters gamla tallrikar är slitna och dana och det vore kul att byta till en ny att erbjuda när vänner och besök väntas.

    Kram Sanna

  8. Pingback: BLOGGTÄVLINGAR

  9. Hej hej, en mellanmålsmugg kostas 69 kr.
    Jag skulle vilja ha nappflaskor, prinsessan är beräknad om ca 2 månader och jag och sambon ska försöka ta varannan natt och då är det ju bra att ha nappflaskor så han kan ge mat också 🙂 skulle jag vinna skedarna så vill jag ha de färgglada 🙂
    Delar på instagram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.