Tävling: Vinn ett härligt djur från NatureZoo

På Formex träffade jag Vibeke på NatureZoo och vi bestämde att jag skulle låta er få ta del av deras jättefina virkade djur. De har allt från barnvagnshängen till “gosedjur” och snuttefiltar. Massa fina produkter så missa inte att kika in hos dem.

giraf_2 haeklet_elefant pingvin_kvadratisk zebra_bamse

Vinsten är ett valfritt djur ur kategorin Teddy Bears. Klicka HÄR

1. Motivera varför ni skall vinna + meddela även vilket djur ni vill vinna, länk till djuren ni kan välja hittar ni HÄR

2. Gilla NatureZoos facebooksida och ange ert namn i kommentaren

Dela gärna inlägget på er blogg eller på er Facebook (offentligt). Ni kan använda denna text “Jag tävlar hos En Mölnbobos Liv om valfritt djur från NatureZoo. Tävlingen avslutas 5 september.”

37 thoughts on “Tävling: Vinn ett härligt djur från NatureZoo

 1. Jag vill vinna den söta pingvinen till min son som är tokig i pingviner! Vore kul att överraska han lagom till födelsedagen 🙂

  Gillar på facebook Gabriella Wikström

 2. Jag skulle jättegärna vilja vinna Zebran, till min son. Det var nämligen så att han såg detta tävlingsinlägg när jag kollade tävlingar och utbrast genast “Titta zebran, den vill jag ha!!” Så givetvis går jag med och håller tummen. Han har mycket svart/vitt i sitt rum så den skulle verkligen passa 🙂

  – Gillat på facebook “Emelie Johansson”
  – Delat här:
  http://maltesmammatavlar.blogg.se/2014/september/vinn-ett-djur.html

  Hoppas på tur!!
  Kram Emelie

 3. Hej!

  Vilken fin tävling!

  Jag vill vara med och tävla om http://en.naturezooshop.com/teddy-bears/teddy-bears/mr-tiger-teddy-bear.html

  Vore en underbar present att ha med till lille Gustav som precis fått en lillebror. Jag ska åka och hälsa på dem (de bor 40 mil bort) i nästa månad, och kommer då att ha med en present till nyfödde lillebror. Men det skulle ju vara så roligt att även få ha en present till Gustav! Den här underbara tigern skulle passa så bra! Föräldrarna har bott i Indien, och har berättat om den indiska tigrarna de sett! Tänk om Gustav kunde få en egen tiger!

  Jag gillar på FB (Annika Nilsson)

  Jag har delat och tipsat om tävlingen på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/509402169163281

 4. Min pojkvän säger alltid att jag har för mycket gosedjur i sängen men jag älskar dem!! Miss Lion skulle passa så bra i min samling djur och han passar in perfekt med färgerna på min blåa tapet och mitt röda lakan med månhalvor på.
  Dessutom brukar min katt sova med huvudet på mina gosedjur som en kudde. Han ser ut som en vildkatt så det skulle se så sött ut om han sov med lejonet.
  http://en.naturezooshop.com/teddy-bears/teddy-bears/miss-lion-teddy-bear.html

  (Jag har gillat facebooksidan!)

 5. Skulle gärna vilja vinna Mr Monkey
  Jag fullkomligt älskar att apa mig ocg göra dumheter så Mr monkey hade varit en perfekt maskot för mig. Renoverat sovrummet här hemma så han hade fått sitta och se cool på en hylla där.

  Gillar på facebook med namnet Eva Gustafsson

 6. Oj! Vilka söta läckerbitar man kan vinna här, det går ju inte att motstå! Har gillat på FB (Melina Sahlin)

  Hos oss skulle mr. Zebra få det ljuvligt och bra,
  för vi skulle kramat om honom varje da’,
  en färgklick i lillemans säng om mörka hösten,
  skulle bli den allra bästa trösten,
  för ingen kan motstå denna unika & glädjespridande filur,
  så nu hoppas vi på enorm tur!

 7. Jag trodde att vi ordnat allt till en liten bebis, nu när vi går i väntans tider. Men ingen Mr Monkey!! Och vad är väl en uppväxt utan ens egna gosiga kompis att mysa med? Kanske alldeles underbar, eller dötrist och tråkig? Vi önskar oss en liten apa till vår guldklimp. 🙂 Naturezoo både stå med på allas inköpslista för första barnet.
  Nu ska jag gilla på FB och hålla tummar och tår!
  Elisabeth Lyhre

 8. Jag skulle vilja vinna en vit teddy bears till mitt lilla kusinbarn sia som är 4månader .

  Gillar på fb charlotte mattsson

  Mvh

 9. 1. Skulle bli jätte glad om jag vann “Mr. Zebra” för det skulle vara en perfekt present till kompisarnas och deras nya bebis, då han och hans sambo är engagerade Juventus supportrar (ett av Juventus smeknamn är nämligen “Zebrorna”).

  2. Jag har gillat NatureZoos facebooksida som Mikael Andersson

 10. 1. Jag vill vinna det gulliga “Miss Lion – Teddy Bear” till min älskade son på 5 månader. Så att han får en alldeles egen gosekamrat vid sin sida.

  2. Jag har gillat NatureZoos facebooksida som Ann-Sofie Hellsén

  3. Jag har delat detta blogginlägg om tävlingen på min Facebook offentligt, under mitt facebook alias Ann-Sofie Hellsén.

  Håller tummarna och hoppas på tur åt min lille älskade son.

 11. Mrs rabbit så min dotters gosekanin lille skutt får en mamma han också

 12. Jag skulle vilja vinna denna till min systerson, han är bara en månad gammal och det skulle vara kul att kunna ge honom någonting som han kan ha med sig hela livet! Därför tycker jag att den klassiska björnen Mr. Teddy passar utmärkt till honom!

  Har gillat sidan som Josefin Jeanette Österholm

 13. Gillar dessa starkt, sonen och jag gillar giraffen bäst.
  Vill vinna den till min son för att gosedjur kan man aldrig få för få av. Verkligen bästa leksaken och trösten.

  Har gillat på Facebook och delat tävlingen som Jessica Olofsson

 14. Jag skule gärna vilja vinna en giraff till mitt brosbarn som snart föds =)

 15. Är gärna med!

  Vår minsting ska eventuellt börja på dagis snart…
  om Mr. Giraffe höll henne sällskap där vore det underbart ♥

  Gillar på FB; Camilla Wihlborg.

  Hoppas!

 16. Hej!
  Jag skulle vilja vinna giraffen åt min systerson ♥ Han älskar mjukdjur och den där giraffen är så söt! Han skulle nog gilla att krama den 🙂
  Jag gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin

 17. Hej!

  Jag gillar FB sidan och delar tävlingen på FB alias: Mary-Anne Christensen
  https://www.facebook.com/naturezoodk?fref=ts#!/petra.christensen.9

  Av alla djur var ”tigge” det som slank ur först,
  & lille Frej kan på tigrar aldrig släcka sin törst,
  “tigge” hit och “tigge” dit,
  & nu har Nature Zoo skapat denna läckerbit,
  massa WRAAA och ett tigerleende till alla,
  gullisen har redan fått mamma och lille Frej att falla!

  Tigern får så hemskt gärna flytta in hos oss!

  Hoppas hoppas hoppas

 18. Hej , vilken rar tävling 🙂
  Jag skulle bli så glad om jag finge få ge denna —–> http://en.naturezooshop.com/teddy-bears/teddy-bears/mr-monkey-teddy-bear.html till min väninnas tös Tindra. Min väninna kämpade flera år för att få barn. Min väninna tappade tron efter alla provrörsbefruktningar som var mycket dyra så hon la hela saken på hyllan vilket tärde på hennes förhållande så hennes förra man och hon gick skilda vägar. Men så träffade hon en ny man som accepterade hennes barnlöshet. Inte kunde hon i sin vildaste fantasi tro att hon skulle bli gravid och jag trodde hon skojade med mig när hon ringde och berätta nyheten. Vi var i chock båda två 😀 Hon fick sedan veta att hon väntade en tös och vi båda är galna i Hello Kitty så vi köpte och planerade massa av glädje. Nu är det så att Tindra bryr sig inte ett dugg av denna munlösa katt utan älskar apor 😀 Så när jag kika in hos dig tänkte jag , undrar om det finns en rar apa hos NatureZoo och visst finns det 🙂 Jag vill så gärna överraska henne med den söta apan 🙂
  Jag har delat tävlingen på min Facebook här —–> https://www.facebook.com/katja.aittaniemi & Gillar NatureZoo här —–> https://www.facebook.com/naturezoodk
  Nu håller jag tummar & tår 😀
  Kram/Katja Aittaniemi

 19. WOOOW!! så otroligt söta de virkade djuren är skulle vilja ha allihopa faktiskt 🙂 fast mr Elephant sticker nog ut lite extra i alla fall, den skulle mitt minsta barnbarn Matias få med sig hem till Madrid där han bor så han alltid tänker lite extra på mormor även när vi är så långt borta från varandra.
  Jag har gillat deras fb sida under mitt namn Christina Frisberg.
  Jag har även delat tävlingsinlägget offentligt på fb under samma namn.
  Kramar till alla som vill/törs/behöver. 🙂

 20. 1.
  Miss Lion. http://en.naturezooshop.com/teddy-bears/teddy-bears/miss-lion-teddy-bear.html
  Vill vinna mig ett lejon i naturliga nyanser
  hoppas detta rim kan förbättra mina chanser!
  Föll handlöst för dessa välgjorda, virkade djur
  ska man kamma hem ett måste man ha tur.
  Livet är fyllt av en massa krav och måsten
  därför hoppas jag få se nåt rart i posten! 🙂
  2. Gillar NatureZoos facebooksida i namnet Elisabet Andersson.
  Delat tävlingen offentligt med bild och text på min facebooksida här:
  https://www.facebook.com/elisabet.andersson.12

 21. hej

  jisses va söta och goa allihopa
  har gillat samt delat på fb
  jag önskade att jag kunde virka själv men tyvärr har jag aldrig tålamod
  hoppas vinna denna Mr. Monkey – Teddy Bear då skulle den få pryda soffan här hemma
  fick en apa då jag var liten flicka av min riktiga far och denna påminde om just den apan
  så hoppas på tur
  mvh Titti

 22. Vi väntar vårt fjärde barn och ÄNTLIGEN blir det en liten pojke. Allt han får är arvegods av storesystrarna och då rosa, så en blå fin liten mr elephant skulle vara perfekt.

  Gillar Sidan “Michelle democh”

 23. Pingback: VALFRITT VIRKAT DJUR FRÅN NATUREZOO – 5/9 | BLOGGTÄVLINGAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.