Fotoutmaning: Nystart

2011 gjorde jag en GBP operation och det blev en nystart på mitt nya liv. Jag är inte på någon målvikt, har säkert 15kg dit men jag känner mig ändå nöjd med hur jag ser ut och mår idag mot hur det var innan operationen.

Jag är rundare i ansiktet idag än på bilden här nedan och jag tror kanske jag väger ca 4kg mer. Skillnaden är dock enorm och en nystart i livet blev det. Jag känner mig lite som en ny människa efter denna operation, jag blev nog (efter ett tag) än mer öppen människa när det kom till att våga prata med för mig obekanta. Bättre självkänsla/självförtroende helt enkelt. Så här har ni min bild som får starta denna fotoutmaning.

NYSTART

gastric by passviktnedgång efter gastric by pass

#53fotoveckor

4 thoughts on “Fotoutmaning: Nystart

 1. @Marie-Louise,

  Tack fina du! Du har gjort ett grymt jobb själv. Fast jag är ju inte i mål än och med min motivation så lär jag nog inte komma dit heller. Skyller på att jag varit tjock hela mitt liv, tydligen är det lättare att bli av med all övervikt om man varit smal tidigare så det skyller jag gladeligen på 😉 Kram

 2. @LouiseiTurkiet!,

  5 månader kvar tills vi ses! Längtar som tusan ner till Turkiet. Jag blir typ mobbad för att vi alltid åker till Side men det är liksom lite som ett andra hem. Finns så mycket som vi inte har gjort än… många ggr är det ju bara sol och bad. ska bli så härligt att komma ner.

  Kram

 3. Vad kul att du hänger på. Och vilken resa du har gjort. Jag kan tänka mig att det inte bara utseendet som är förändrat utan mycket annat med dig själv, hur du tänker idag, hur du faktiskt vågar ta för dig.
  Starkt jobbat!!

  Och Felix har fått ett jättefint rum. Jag längtar tills vi kan göra ordning på Adems rum. Det blir däremot i nästa lägenhet framöver. I dagens lägenhet går det inte att urskilja hans rum och förvaringsrum. Vi måste ha det till förvaring av det som inte ska stå framme. Nästa lägenhet blir större och ´jag längtar redan även om det är ett par år dit.
  Nu är det inte långt kvar tills vi ses igen. Rätt sida om året så att säga.
  Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.