En pinne för Sälen

Felix har helt fastnat för den här låten…. med svenska skidorter (han tycker den är bättre än när de sjunger om de norska)

Vi skall faktiskt åka till Sälen om några veckor. Felix är taggad som bara den, nu ska vi bara hitta på saker att underhålla oss med när vi är där.

Jag tänker mig att vi på något sätt skall komma i kontakt med snöskotrar. Antingen om vi hyr eller om vi åker skotersläde till Storfjällsgraven (det är jag sugen på). Finns ju även hundspann som kanske är spännande. Finns lite att kolla upp men jag har ju några veckor på mig.

Vi kommer bo på Sälens högfjällshotell, där har vi haft en konferens så känns som jag har koll på det. De har i alla fall väldigt fina rum så det skall bli himla mysigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.