Nöjda söner

Nu har båda killarna fått nya sängar. Melvins rum blev mer ett pojkrum (kommer bilder på det) när han fick sin nya säng och sängbord. Felix hade gott kunnat ha en barnsäng lite till men nu blev det så att vi hade en säng till honom också. Felix känner att han sover i en “storkille säng” och han var mycket stolt över den och har provlegat den flera gånger.

I Felix rum var det mycket som jag rensade bort i leksaksväg, galet mycket trasiga bilar, kinderäggs leksaker, McDonaldsprylar m.m. Jag tog också in hans stora Kallax bokhylla till vårt sovrum och så fick han dessa hyllor med backar istället. Lite av hans leksaker är kvar i Kallaxhyllan men i tygbackar och är det så att han inte saknar det så kanske vi säljer av det. Han har sjukt mycket Briojärnväg och en massa duplo som han inte leker med så mycket.

Gillar kontrasterna i Felix rum, han har alla sina favoriter där. Elsa & Anna (Frost) som påslakan och så en Star wars lampa och C-3PO som vägglampa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.