Welcome to the jungle

Idag så har jag hämtat lite blommor på vårt gamla kontor. De stod bara där utan omtanke och kärlek :-). Med lite hjälp fick jag hem dem och när man klev in i hallen var det som att komma in i en djungel. Felix hade blivit lite rädd när han kom hem berättade han.

Tog även hem massa krukväxter som blivit lämnade kvar i Farsta så de kommer fördelas ut över fönstrena på nedervåningen.

Vardagsrummet är lite temporärt just nu då vi har en säng stående där och därför fick jag flytta lite hyllor så det ser lite konstigt ut. Men kommer bli fint sen när det blir ordning.

Såhär blev det med växterna och fönsterlampor som jag också tog från gamla kontoret. Massa saker som skulle åkt i soporna fick lite nytt liv hemma hos mig.

Lite mysbelysning och i passande rött nu när vi snart går in i julmånaden. Med tanke på att årets julklapp är “återvunna plagget” så tycker jag även man kan slå ett slag för att återanvända andra saker än kläder. Jag köper mycket begagnat i möbelväg samt kläder till barnen oftast är det kläder som de kan ha på förskolan samt som extrakläder. Bra när saker kan användas av flera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.