Lida, fika och ommöblering

Dagen tillbringades till viss del över att svära över vädret. Så sjukt trist med grått och regn.

Det slutade med att vi åkte till Lida friluftsgård och lunchade och gick runt. Barnen uppskattade det trots att jag sa nej till äventyrsgolfen ?.

Efter Lida så åkte vi hemåt men stannade på hemslöjdsfiket i Söderby/Rönninge. Där fikade vi, tog lite lotter och Felix kikade in i deras utställning där man kan se hur det var förr.

Väl hemma så drog jag och Melvin igång med att möblera om och flytta om tv-apparater. Jag blir nämligen lite frustrerad över att jag inte kunde spärra YouTube på nya samsung teven. På “gamla” har jag en pinkod på YouTube, men det funkade inte att lägga in på den nya. Så nu är gamla teven nere och då kan Felix bara titta om jag låser upp. Min tv i sovrummet kommer inte ha fjärrkontrollen tillgänglig.

Så med lite tur så är Baldi, Granny och slender man inte lika lätt för Felix att titta på. Oftast är detta rätt oskyldigt men häromdagen så hade F hittat en rätt hemsk låt om Baldi med en hemsk text (på engelska i och för sig och F förstår såklart inte engelska) men tyvärr snappar han upp texter direkt och sjunger/säger dom, inte alltid så lyckat.

Nu ser det ut såhär i mitt sovrum, fick sno Melvins hylla då teven var för stor för den byrå jag hade gamla teven på. Dessutom rymdes inte nya teven på väggen mot klädkammaren så fick flytta sängen också… allt för att stoppa Felix framfart på YouTube ?.

Måste måla om mitt sovrum, avskyr den här färgen. Men prio är Melvins rum. Måste bara få ett förslag på pris av en kompis som är målare, har inte så stor lust att måla om själv…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.