Samarbete: Montec skidjacka

I samarbete med Ridestore så har jag fått hem en Montec Moss att testa inför vintern. Eftersom jag är barnfri den här veckan så har jag ingen naturlig “fotograf” hemma men tänker att jag får ta den till jobbet någon dag och be en kollega ta en bild.

Just nu har vi ganska varmt här i Stockholmstrakten även om det ser ut som det kan komma lite snö inatt och bli minusgrader imorgon, men sen blir det varmt igen.

Jag längtar efter snö och några minusgrader, då kommer jackan bli perfekt.

Vill ni också shoppa lite skidkläder så tycker jag ni skall gå in på Ridestore, de har massor med fina jackor att välja mellan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.