Fredag

Vilken dag. Lämnade barnen i skolan till kl 8.00 och åkte hem för att kurera mig själv.
Vaknade med en jobbig huvudvärk och är så tacksam över att jag kan jobba hemifrån.

Jobbade på ganska bra, man får bra mycket mer gjort hemma än när man sitter på jobbet där det är mycket som distraherar runtom, folk som kommer och undrar saker m.m. Nu fick jag rensat mail och haft en hel del mailkontakt med Amsterdam om kommande event.

Vid lunchtid kom huvudvärken tillbaks med full kraft så fick ta ett gäng tabletter och sedan blev det en tupplur innan jag kunde jobba vidare.
Jag skall göra klart några saker nu ikväll, skönt att kunna dela upp lite när man inte mår hundra.

Hittade en så bra bild på ett instagramkonto jag följer, jag önskar att jag kunde tänka så i mitt yrkesliv. Mitt mission för resterande del av 2020 blir att försöka se möjligheter i allt. Jag orkar nog inte bli frustrerad över saker längre, det är som det är och det är bara att gilla läget. Jag känner att jag ifrågasatt för mycket så jag tror faktiskt jag bara kommer hålla låg profil framöver…. jag vill inte vara en negativ person.

Nu skall jag jobba lite till innan jag tar kväll. Just nu är huvuddvärken hanterbar så lika bra att göra det sista.

Helgen blir lugn, barnfri då barnen åkte till Nicke idag. Inga planer alls, ska försöka åka och träna imorgon tänkte jag om huvudvärken gett sig. Sen skulle jag gärna åka iväg och ta en fika med någon, men med tanke på senaste halvårets osociala sida så vete tusan vem jag kan fika med. Jag inser att jag har ju inte direkt så många vänner… den jag hänger mest med är i Spanien… utöver henne så umgås jag nästan aldrig med någon. Något att göra något åt under året tror jag bestämt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.