NY TÄVLING – En Sack n Seat från Barnlycka

Nu drar jag igång en ny tävling denna gång sponsrad av webshoppen Barnlycka, alla kan vara med och tävla det enda som krävs är;

Gå in på www.barnlycka.se och skriv sedan en kommentar i detta inlägg om vad ni tyckte bäst om. Vill man ha en extra vinstchans så kan man länka i sin blogg och då måste man även skriva den länken i kommentaren. Glöm inte mailadress.

Bilden nedan kan lånas.

Tävlingen avslutas 18 april vid midnatt. Vinnaren väljer färgen.

Information om Sack n seat

Sack n seat kan man sätta på en vanlig köksstol (över ryggstödet) sätt i barnet och spänn fast, med Sack n seat gör du en vanlig stol till en säker barnstol på några sekunder. Passar till barn mellan 6-30 månader. Levereras i en liten påse. Kan tvättas i maskin.

Bilderna nedan är lånade från www.barnlycka.se

collage22.jpg

81 thoughts on “NY TÄVLING – En Sack n Seat från Barnlycka

  1. Jag gillar just Sack n seat bäst, därför måste jag ju vara med och tävla. Annat snyggt är t.ex. skötväskan
    OiOi “Hobo”- Pink dot.

  2. Infoband med pirater är ett måste i sommar!
    Efter det sjuka som hände Engla blir man extra orolig för sina barn. Varsitt infoband får det bli och det får sitta på hela semestern! Tidigare har vi skrivit på händerna och det funkar ju också bra.

  3. Det bästa med själva webbutiken är att bilderna på produkterna är så stora (det är ju inte alltid så i webbutiker!). Det uppskattas!

  4. jiipii,, äntligen,, en Buggy Buddy löser många problem för mig. Den måste jag bara ha. Kostar i princip inget om man tittar på hur bra den är för oss barnvagnskörare. Du köper den den för bara 169:-. Jag beställer redan idag 🙂

    En Buggy Buddy är:
    En supersmart liten förvaringslåda som enkelt fästes på barnvagnshandtaget med starka kardborreband. Perfekt för sånt du vill ha lätttillgängligt tex nappar, gosedjur, kaffemugg eller andra prylar 🙂

  5. Jag gillar bäst ALLT från Polkadot design, men särskilt snygga är deras stoldynor till trip trap stolen, ska nog köpa en sån!

  6. De hade jättemycket fint, det mesta faktiskt, men fiffigast var Sack n Seat. Jättrebra innovation.

  7. Barnlycka har mycket fint!
    Man får väl inte rösta på sina egna produkter ;)(Litografi Kråkan och boken Personligt) så istället vill jag nämna Polkadots påslakan. De är jättefina! Jag har de redan och är jättenöjd med kvalitén.

  8. ok, då gör jag ett nytt försök då, jag gillade mest den kabelstickade overallen från lundmyr of sweden. Stilren å super fin!

  9. Det bästa tycker jag är att sortimentet e så brett, en massa olika bra och kända märken och det finns såååå himmla mkt snyggt, jag blir sugen på att klicka hem massor med grejer

  10. Tröjan med gullunge trycket på var ju så söt!! =) Jag skulle så vilja vinna detta, eftersom att min storesyster har blivigt gravid och jag blir moster!! =) Då finns det ju bara inget bättre att ge?! 😀

  11. En Barbapapa Nattlampa skulle jag ta, minns själv när jag var liten hur bra dessa är 🙂 Dock hade jag bara en vanlig rund. Och nej, jag har inga barn ännu. Men när jag väl får skulle det vara väldigt trevligt att ha en En Sack n Seat att plocka fram 🙂

    Här är även länken till mitt inlägg: http://niini.blogg.se/1207641739_klnning.html#

  12. Klätterväggen utan tvekan! Det skulle nog alla mina ungar gilla.

    Har länkat i bloggen också naturligtvis!

  13. Svårt att välja mellan albumen och den vita pyjamasen som det står Älskling på bak! Jättesöt!! Men måste man välja, så blir det nog pyjamasen. En liten tjej i vit pyjamas som sitter i en vinröd sack’n seat,…det kan ju inte bli finare!

  14. Lundmyr of Sweden är min favo nu när man är faster till två som gullungar. Själv har jag ju stora barn , den ena tappade tanden här om dan, Det var stort. Men faster vill gärna vinna till minstingen /Ahnna

  15. Så…nu är jag med i the game!
    Men orkade inte göra två inlägg, så tipsade om en till pryl i samma =D hoppas det går för sig ändå!

  16. Oups…ska göra det straxt, gjorde ett inlägg här istället…in a sec! Nej, den mailen är en fejk för jag inte vill riskera få massa spamrobotar som nosar upp & bombar mig sen!

  17. Ouff! Det här är jätte svårt, dom har sååå mycket som jag gillar! 🙂
    Men smycke sockergryn eller fylla i boken Lilla hjärta gillar jag bland annat 🙂

  18. hehe…ja men den sidan har ju jag vart inne och taffsat på, gillar ju både klätterväggen som de har…*host* ja jag gillar att klättra & stora grabben med, så det är en tanke till sommarstugan framöver (om jag får borra upp dem av morfar)!

    Sen älskar jag ju Elodies cammo serie, både som åkpåse & filten!
    Hm…det blev två det…men aja jag har väl två barn i olika åldrar *S*!

    Och bara för vara så där odrägligt jobbig, så har jag funderat på skaffa den där lilla sittgrejen…tycker den verkas supersmart & haft med den i ett inlägg tidigare på strawberryfrog-bloggen!

  19. aha.. okej 🙂
    den pryl som jag gillar bäst är såklart lundmyr mössan “lilla grodan”, just för att Kasper ser ut som en liten groda när han sover med benen uppdragna mot magen.. hihi..

  20. hahaha..oj, ja du jag har väl kanske glömt att avslöja att det är lilla jag bakom den bloggen med…du vet från bellytales, till ovanför min kaffekopp & slutligen mitt lilla baby mode/inrednings-projekt!

    Så klart jag vill vara med i tävlingen 😉 en sån kan man behöva i sommar!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.