Adventstävling: Julkulor/pumlor

Det är bara en bild ovan så vill ni se videon får ni gå in i tävlingsinlägget på instagram 🙂

Har ni någon Yamaha fantast i bekantskapskretsen, eller har ni kanske själva en Yamaha produkt?

Då har jag vinsten för er. Vad sägs om Yamahas egna julkulor/pumlor. Kul och lite udda vinst 🙂

Tävlingen finns på instagram och ni kommer dit genom att klicka HÄR

Tävlingen pågår till 8 dec kl 19:00 då min son kommer få utse vinnare i tävlingen.
Tävlingen sponsras av mig 🙂

Lördag

Sov hemma och kan man tänka sig att jag slog sovrekord. Jag har haft en förmåga att de gånger jag sover hemma så vaknar jag supertidigt, men imorse slog jag upp ögonen strax innan 9.

Tog en lugn morgon hemma med tända ljus och kaffe framför tvn. Sen åkte jag och hämtade Melvin, vi hade sagt att vi skulle ta en fika bara vi. Blev lite fika på Humbles och sen gick vi och kikade lite i leksaksaffären innan jag körde hem honom igen.

Nicke och Felix var på Busfabriken så de fick en heldag bara de två.

Nu har jag precis ätit middag och har satt på en serie på tvn, tänt ljus och fixat kaffe. Klockan är inte ens 18, ovanligt att vara helt själv, nästan så det känns lite tråkigt 🙂

Just idag längtar jag lite extra till Egypten

När man sitter inne i lägenheten med en unge som igår drog en liten härlig kräka rakt ut över trappräcket (varför har vi en svängd och öppen trappa, suck) så längtar jag onekligen efter lite semester.

Jag är en riktig badkruka och så himla varmt är det inte i vattnet, men poolerna hoppas jag kunna bada i åtminstone. Även om det vore så kul att snorkla så vete tusan om jag överlever dryga 20 grader i vattnet.

Barnen kommer dock bada massor i de olika poolerna, de kommer ha så sjukt kul. Felix är också taggad för kvällsaktiviteter som minidisco m.m . Sen tycker de att det kommer bli spännande med All inclusive. Jag gillar ju inte alls det utan åker alltid utan. Men här måste man ha det, finns liksom bara öken utanför hotellet som jag förstår det.

Har ni varit i Egypten? Det här bli vår första resa dit och till Marsa Alam. Hotellet vi skall bo på heter Royal Tulip Beach Resort.

Ny erfarenhet – må skit

Sen i somras har jag mått ganska dåligt. Det är ganska mycket som hänt senaste 1.5 åren (separation, mammas cancer m.m) och med lite annat som hände i somras så tror jag allting bara sög fullständigt musten över mig. Plötsligt kände jag mig inte så stark längre. Jag började må dåligt, tyckte mig få olika symptom och plösligt blev jag i perioder säker på att jag hade något allvarligt. Och googlade jag och läste om vad det kunde vara samt andra symptom på olika sjukdomar så dök såklart de symptomen upp upp…. märkligt hur kroppen fungerar och hur den kan framkalla symptom. Jag fick till och med några panikångestattacker för att jag stressade upp mig så mycket…. nu vet jag att jag inte är sjuk som jag fick för mig. Så fort jag kollat upp att det var lugnt så poff så försvann symptomen. Jag hoppas verkligen att jag aldrig mer hamnar i att vara hypokondrisk eller få dessa hemska panikångestattacker.

Tänk hur ens psyke kan spela en spratt. Nu känner jag mig rätt så okej. Nu är det mest bara annat som känts lite jobbigt men jag har bestämt mig för att nu skall jag sluta tänka så mycket och bli stressad över saker jag inte kan påverka. Jag får göra det bästa av situationen och börja tänka positivt.

Nu vill jag att december ska bli den bästa månaden det här året och 2020 måste helt enkelt bli ett bra år med tanke på hur värdelösa 2018/2019 varit.

Ser fram emot att åka på semester med familjen. Bara försöka varva ner och njuta.

Jag har Nicke att tacka för så sjukt mycket, han har varit min livlina sen i somras, utan honom hade jag gått under. Jag har fått hänga där när jag inte haft barnen eftersom jag inte klarade att vara själv. Han har ställt upp och varit den bästa. Jag kan inte tacka honom nog. Han är en fantastisk människa.

Sen har jag mina fina vänner Kristina och Anders som jag kunnat hänga med och prata med. De är de generösaste och omtänksammaste människor jag vet.

Som sagt var, nu ser jag fram emot 2020 och hoppas det året bjuder på massa härliga och roliga saker.

Fika, svamp och middag

I morse var det lämning av Melvin i Gnesta kl 10.00 och kan man tänka sig att Humbles var öppet. Perfekt att fika tills det var dags för match. Vi lyckades till och med lura ner Nicke.

Efter fikat åkte vi upp till Frejahallen men Felix ville inte kolla på matchen. Istället blev det en tur till skogen med Kristina.

Happy när vi får hänga med Kristina på bra svampställen 😁

Efter skogen blev det en sväng till Södertälje för att klippa Melvin, därefter hem och fixa middag. Nicke fixade köttet och jag rensade svamp och fixade grönsaker.

En mysig söndag med familj och en god vän ❤