Comeback?

Det är väldigt länge sedan jag skrev i den här bloggen. Jag har velat fram och tillbaka på om jag skall spara pengarna och bara lägga ner webhotell och blogg. Men så gillar barnen, framförallt Felix, att läsa gamla inlägg från när han var liten. Så bloggen har fått bli kvar.

Hela grejen med bloggen är vad tusan den skall handla om. Jag har ju aldrig haft något direkt tema för bloggen, utan den har handlat om vardagsbestyr. Dessutom närmar jag mig 50 med stormsteg, det känns helt sjuk. Barnen börjar/är stora, det är mellanstadiet och gymnasium, tror inte de är så sugna på att synas här heller.

Jaja, den som lever får se. Plötsligt händer det kanske att jag får inspiration eller känner för att skaka om lite när jag irriterar mig på något som jag vill skriva om 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.