Bestiga berg

Jag fick för mig att ta med familjen till Nysundsberget. Såg framför mig sol och kaffe på toppen. Men efter att ha läst Meekatts inlägg så blev jag lite nervös ?, tänk om det bara skulle bli jobbigt och sura miner?

Full fart mot berget….

Vi hittade stigen och det var inga problem att gå upp. Superfin stig med små “trappor”. Väl på toppen blev det kaffe, oboy och mackor medan vi njöt av utsikten. Tyvärr började det blåsa så vi stannade inte så superlänge, men kommer nog bli fler utflykter dit när det blir varmare.

Blev en mysig utflykt och alla var på gott humör. En härlig dag med familjen ❤.

One thought on “Bestiga berg

  1. Vilken härlig utflykt ni hade. Bestiga berg är alltid roligt spelar inte så stor roll hur stora de är grejen är bara att det lutar upp för, fniss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.