Ytterligare en tävling i min blogg, den här gången är sponsorn Wiells hörna som har massor med fina barnprodukter. Det ni kan vinna i denna tävling är en bandana bib, det är en haklapp/dreggellapp som ser ut som en snusnäsduk vilket gör att det känns helt okej att ha den på även när man ska iväg någonstans. Den suger upp vätska bra utan att blöta ner kläderna och är lätt att bara skölja upp. Den finns i massa häftiga mönster….

För att vara med så vill jag att ni svarar på en fråga och den lyder: Hur många mönster finns det på bandana bibs i Wiells shop??

Ni som har en blogg får 5 extra vinstchanser om ni länkar i er egen blogg använd då bilden ovan och denna text  “Jag tävlar hos En Mölnbobos Liv om bandana bibs från Wiells hörna. Alla kan vara med och tävla och tävlingen avslutas 30 september”

Lycka till!

12 Responses to Tävling: Bandana Bib från Wiells hörna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se