Idag var jag uppe med tuppen trots att jag var ledig. Melvin skulle lämnas på dagis under tiden jag skulle till frisören. Blev en lugn morgon efter att jag lämnat på dagis, skönt att äta frukost i lugn och ro 🙂

Klockan 10 hade jag tid hos Gnesta Klippet och jag kände att jag ville göra något med mitt livlösa och trista hår. Blev slingor i en ljus ton samt att vi klippte upp baktill (kräver inga större ansträngningar). Problemet med mig är att jag är totalt “otjejig” vad gäller hår och smink. Kan inte sminka mig överhuvudtaget och har ingen aning om hur man hanterar en fön eller plattång (äger inte ens fön, plattång eller stylingprodukter). Chockade mig själv med att klippa lugg också. Har fått för mig att jag har högt pannfäste och tänkte att kanske kan en lugg bli snyggt. Får väl säga som så att jag måste vänja mig. Dessutom måste håret vänja sig vid att ha lugg, har haft mittbena sen hedenhös så luggen vill inte riktigt vara lugg utan vill gärna dela sig…

Dessutom kom jag på en nackdel. Nytvättat hår och lite “ligga raklång i soffan och slappa” gör att man ser ut som ett troll… dessutom inser jag att jag inte direkt har rakt hår.. helt plötsligt lever det ett eget liv.

Bjuder på en bild på nya frisyren (hatar att fota mig själv med mobilen)

6 Responses to Nyklippt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se