Funderar på vad man skall ha till klänningarna, jag är frusen av mig och i helgen blir det en klänning med smala axelband, får nog ta med en “kofta/cardigan”, sen är frågan om man skall hitta något smycke att ha till, kanske örhängen. Jag har en svart väska som får hänga med så man kan ha lite smått och gott med sig.

Till mammabloggalan så har jag den grå klänningen. Skulle vara snyggt med en färgklick av något slag till. Får se om jag kan hitta några roliga smycken, det enda fina halsband jag har är ett pärlhalsband, men jag är inte så förtjust i sådana, ser så strikt ut.

Rött är fint till grått, kanske kan hitta något fint rött att pigga upp med 🙂 Någon som har några fina tips på röda accessoarer, kanske en fin liten väska?

12 Responses to Accessoar

 • Jag kommer oxå att ha någon form av kofta till min klänning 🙂 Annars fryser jag ju ihjäl 😉 Isberget och jag är syskon!! 😉

  Ja vi får hoppas att kommunen och dagiset kommer på en lösning som gör så att barnen får fortsätta åka på utflykt 🙂

  Ha en toppen fin dag <3

 • Nina says:

  såg den gråa klänningen idag, den är riktigt fin..

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @Nina,

  Jo jag känner mig nöjd med den. Sen lär man (jag) inte precis ut som modellen på den bild jag lagt ut *s*

 • petra says:

  Ja de ska bli så kul!!!
  Ja jag har svårt med accesoarer. kul o snyggt men jag e så dålig på att använda de
  kram

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @petra,

  Jag är också kass på accessoarer, har inga alls. Får ev låna en röd väska av mamma (om den är snygg), tror det kan passa till den grå klänningen (inför mammabloggalan). Nu i helgen vet jag inte om det blir något, beror på om jag hinner iväg och shoppa lite på lunchen på fredag.

 • Bitte Kråkbo says:

  Hej skulle bli jätteglad ifall du ville rösta på min bild i en tävling.
  Gilla först på facebook sen går det rösta på bilden.
  http://www.notar.se/fototavling/762048335

 • Marie-Louise says:

  Ja jag får nog också kolla smycken nu i veckan, jag skulle vilja ha något som “plockar” upp det olivgröna som finns i klänningen… Inte helt enkelt kanske. Och så tänkte jag investera i ett par sådana där strumpbyxor som håller in lite här och var 😉 Kram

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @Marie-Louise,

  Såna strumpbyxor skulle jag också behöva… eller så får jag springa vägen om Lindex, tror de hade 20% på shapingprodukter *s*

 • Sandra says:

  Ja du…. Jag tar med mig flera klänningar så får jag se vad jag tar på mig…. Nu har jag fixat rss-feeden! Vi ses på lördag!!

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @Sandra,

  Tack för att du fixat RSS:en.

  Tänk om man hade flera klänningar att ta med *s*, men jag har min klar till kvällens middag, sen blir det något mer avslappnat på dagtid. Ska bli kul att ses.

 • Marie-Louise says:

  Jag köpte en kofta som matchar klänningen i färg, för jag är också frusen av mig. Ja just det, smycken, hum. jag som tyckte jag hade fixat det mesta… Kram

  En Mölnbobos Liv Reply:

  @Marie-Louise,
  Får kasta sig in på typ Gina, HM eller Glitter eller nåt och hitta något blingit *s*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se