Orutinerad Tomte och GOD JUL

GOD JUL ÖNSKAR FAMILJEN AVENMARK – KARLSSON

DSC_0416
Melvins lilla julhörna med egengjorda tomtar (ej den med röd luva och trådigt skägg) och en snögubbe. Sen har vi fått ställa dit hans favoritljusstakar.

Inatt hade vi en mycket orutinerad jultomte hemma hos oss… eller okej, en dålig hjälpreda. Både jag och Nicke hade glömt att lägga fram ett paket från Tomten. Som tur var så hade Melvin glömt att titta så jag kunde smyga ner och hämta ett paket. Tog inte det vi från början tänkt utan ett av de större med lego som vi ändå inte kan ta med till kvällens firande. Räcker nog med att vi måste övertala honom om att inte öppna det stora paketet (ja mer än att han ser vad det är).

Melvin blev mycket exalterad att Tomten varit i hans rum och att han inte hört det. Dock blev han förvirrad för han hade inte önskat sig lego som Tomten kom med (tydligen har han glömt att han önskat sig stora flygplatsen). Vi förklarade dock att ibland är Tomten lurig och vet vad barnen vill ha fast de inte önskat sig det 🙂

Det här var vad Tomten kom med nu på morgonen, eller egentligen kan man säga att det var Liniz och Klossbutiken eftersom jag vann detta i Liniz blogg.

4203_box_2898

8 thoughts on “Orutinerad Tomte och GOD JUL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.