Loppievent

Idag så åkte jag och Felix in till Stockholm för att gå på Loppis första event för året. Temat var Kids Fashion. Vi åkte med 12 tåget och Felix han sov. Vi mötte upp Martina och sedan även Ewa och Felix han sov fortfarande. Vi kom till Operaterassen (tack Nina för lånet av lås) och låste fast vagnen, lyfte ur barnet och satte honom i bärselen… han sov.

Eventet som hade tema Kids Fashion drog igång med modevisning av Polarn & Pyret och volymen var ganska så hög men Felix han bara sov och sov. Han sov sig faktiskt genom hela eventet.

Jag som satt med bebis i bärsele och hade med en skötväska kunde tyvärr inte fota något alls. Lite oturligt då jag satt längst fram tillsammans med Julia och Diana.

Årets barnmodebloggare utsågs också och det blev Petit Fashion – Nina Midbrink. Stort Grattis till henne

Det visades massor med fina kläder och bland utställarna fanns bland annat Jollyroom, Ebbe, Elodie Details, Geggamojja, Weleda och BCWW. Var mycket fint att kika på och jag blev sugen på en hel del men höll i plånboken.

Träffade massa fina bloggvänner förutom redan nämnda,  bland annat Rose-Marie, Britta, Annelie, Annika, Agnieszka, Sofia, Sofie och Nadja. Hälsade inte på men såg även Johanna och Jenny fara förbi 🙂

Med oss hem fick vi en stor goodiebag med massa bra att ha saker både för oss vuxna och för barn i blandade åldrar.

DSC_0845

Mössa från Elodie (till Melvin), Strumpor från Geggamoja (rosa fina som är lagom till Melvin), Me&I strumpor till mig. En blå sjal från Frankie & Liberty, Mössa från BCWW, Mama tidning, skedar från Bambino, våtservetter från Coop/Änglamark, Baby care set från Weleda, Kaffe från löfbergs lila, Baby bubble bath från Sebamed, Vantar till baby från Joha, Två böcker “Kapten Geggamoja och lillpiraten: Äventyret i piratparken samt boken “Betty mitt i natten”. Utöver detta så var det massor med reklamblad och rabatter.

4 thoughts on “Loppievent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.