Mingel hos Röhnisch och fika med vänner

Idag har jag varit iväg på ett litet Event i Röhnisch butiken på Norrlandsgatan i Stockholm. Det var Lina som hade ett litet event där med frukost, mingel och shopping. Lina berättade lite om resetrender och att just träningsresor går framåt rejält. Efter att Lina berättat om resor så var det en tjej (har glömt namnet) som berättade om Röhnisch och deras kläder.

Vi bjöds på kaffe/te, smörgås, blåbärssoppa och äpple. Gott.

Jag shoppade faktiskt en bikini och ett par “stay in place” trosor. Väl hemma provade jag bikinin och den satt rätt så okej. Kanske att jag skulle haft ett par större bikinitrosor men det funkar.

710249r_PUMP_ORANGE 735249r_PUMP_ORANGE

 

I goodiebagen var det en hel del bra att ha saker. Bland annat solkräm vilket kommer passa perfekt till Turkiet. Var även ett par snygga trosor med, lite gott att äta, en scrub och tamponger. Och lite produkter från Sebamed. Perfekt.

DSC_0209

 

Efter minglet så gick jag, Ewa, Marie, Anna och Julia ner till Edblad och kollade lite. Jag hittade mycket fint men köpte inget.
Däremot blev jag väldigt förtjust i dessa fina anteckningsböcker. Kanske skall införskaffa en och skriva ner ideer till Bloggmiddagen i dem.

bild (5)

Därefter blev det fika i Mood Gallerian på Egoist med Ewa och Marie + Felix, Melvin och söta Ylva. Spana in deras bullar. Det är är en halv. Jag och Melvin delade på en halva och blev mätta, resten blev färdkost.

bild (4)

 

Sen hade de jättefina gratistoaletter och en speciell för barnen. Melvin var mycket fascinerad men tyckte inte om att den var självspolande. Var så sött med en liten låg dörr där barnen fick gå in

bild (3)

Tack alla för en härlig dag!

 

3 thoughts on “Mingel hos Röhnisch och fika med vänner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.