Lifeproof: För den aktiva familjen/barnfamiljen

Idag har vi varit på möte om en produkt som heter Lifeproof. Vi var inbjudna till Springtime och där bjöds det på kaffe/te, smörgås, smoothie och kaka. Vi pratade så mycket och hade så trevligt så jag hann precis få i mig kaffet på den dryga timme vi var där.

Lifeproof är en produkt som just nu finns till Iphone 4/4s och Iphone 5 samt till Ipad mini och Ipad samt Ipod touch gen 5 och Samsung SIII. Jag hade hört om produkten via några bloggar tidigare och blev impad över vad man kunde utsätta sin telefon/ipad för. Att skalen dessutom fanns i häftiga färger var en extrabonus tycker jag.

DSC_0814DSC_0813

Lifeproof är allså ett skal som är vattentäta, dammtäta, stötsäkra och skyddar mot smuts. Jag vet att när Springtime hade bjudit in ett gäng barn så badade ipaden i både vatten och chokladpudding och det gick så bra så 🙂

I USA är produkten jättestor och där har de satsat mycket på bland annat surfare, många surfare har dessa skal och filmar då när de surfar. Häftigt.

Jag kände mig lite nervös när jag skulle prova mitt ipadskal som jag fick från Springtime. Jag vet hur jag är med instruktioner dvs värdelös på att läsa ordentligt (handböcker är inget jag kollar speciellt mycket på). Jag började med att vattentesta skalet men såklart hade jag glömt att ta bort en remsa så det kom in lite vattendroppar.

bild (4)

 

Dock har jag spelat in några filmer nu idag när jag testar att kasta ipaden i golvet samt att jag häller vatten på den. Detta funkade perfekt och sonen sitter och spelar på “paddan” nu.

 

och här häller vi lite vatten på ipaden (bortse från mitt prat)

Kan varmt rekommendera detta fodral. Jag är väldigt sugen på ett till min telefon också och skall nog önska mig ett i julklapp. Man kan köpa lifeproof i webbutik men de har även avtal med bland annat Teknikmagasinet, Telenor, Clas Ohlson, Kjell & Co, Mediamarkt och även alla applebutiker i världen kommer nu börja sälja dessa (främst till ipad)

Ca priser för skalen till iphone 4/4s är 745kr, till 5:an ca 799 sek. Till ipad ca 1200kr. Till Ipad mini kommer det ligga på ca 89,90 EUR (kommer i butik i augusti)

One thought on “Lifeproof: För den aktiva familjen/barnfamiljen

  1. Pingback: Test av Lifeproof ipad-fodral - På Smällen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.