Brunch på Clarion Skanstull

10426332_10153744207564966_750386635832212545_n

Idag har det varit fullt upp. Upp i hyfsad tid, kaffe, väcka sambo och sen iväg mot Stockholm. Marie har fyllt år och ville samla ett gäng för en brunch. Vi lämnade Melvins hos mormor och morfar och så drog vi in lite tidigare och handlade påskpresenterna innan vi mötte upp alla på Clarion.

Det var lite släktingar, en kompis till Marie och sen lite bloggvänner. Jättekul att ses över en brunch. Felix åt väl lite sådär och jag fokuserade på de kalla rörorna (supergod kycklingröra och cole slaw). Jag tycker tyvärr inte de har så rolig varm mat på Clarion, hade önskat att det fanns ex köttbullar och pannkakor, hade underlättat för barnen. Men jag åt mig mätt på det kalla bordet. Hade önskat att en våffla hade fått plats för de såg väldans goda ut, men tyvärr var jag så himla mätt (och kön var så lång så lång).

Lite dessert i form av morotskaka och nötkaka slank ner till kaffet.

När vi ätit klart fick Felix leka en stund i lekhörnan innan vi tackade för oss, stack ut i regnvädret och åkte t-banan mot bilen. Vi köpte även kvällens middag i Farsta strand så snart (när stora barnet somnat) skall jag njuta av en Farsta strands macka och Nicke av en sallad.

Vilket är ert favoritställe att äta brunch på i Stockholm? Ge mig tips så jag kan prova ett annat ställe nästa gång.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.