Ny bil

Vi måste ha en ny bil då det gamla vraket vi åker runt i börjar gå i bitar (lite rostig kan man säga). Nicke och Melvin drog iväg på en spanarrunda idag och fick i uppdrag av mig att kolla upp en Ford med bra pris när de ändå skulle till Bilia.

Nicke blev superförtjust i bilen och ringde mig och frågade om han skulle slå till. Så nu har vi köpt ny bil. Ford Focus 1,0T Titanium med lite extra allt på 🙂

1 2 3 4

6 thoughts on “Ny bil

  1. @Sj,

    Jag uppfattade inte dina frågor som nyfikenhet och du nämnde inte att du själv har barn och undrar. Dessutom funkar inte din mail och du har inget vanligt “namn” så därför tog jag dig för en anonym kommenterare…
    Du får absolut kommentera och läsa här.

    Vi har ju haft ford Focus förut och visst blir det trångt i passagerarstolen eftersom man inte kan flytta den när Felix sitter bakom. Jag som är kort har inga problem och kortare bitar så funkar det bra även för de som är längre.

    När vi köpte förra bilstolen så fick vi tipset om att köpa en Akta Graco, tydligen är det de som passar bäst i en Ford. Ur vuxensynpunkt så vore det såklart skönt att ha Felix fram, speciellt när man åker själv men ur säkerhetssynpunkt är det bättre att ha honom bak.

    ha en fin kväll

  2. Ursäkta att man va nyfiken! Har själv barn och var bara nyfiken på hur det funkar med så liten bil.
    Ska försöka komma ihåg att inte kommentera mera här, förlåt!

  3. @Sj,

    Varför så bekymrad? 😉 Vi har haft en Ford Focus fört och oftast är det jag som sitter på passagerarsidan och jag är bara 1.56. De ggr någon annan måste sitta där så får de gilla läget dvs sitta trångt med benen alternativt sitta mellan barnen i baksätet. Vi åker inte på så många långresor med bilen eftersom vi har husbilen för semesterbehov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.