På väg igen – Frösö Camping

En dag hemma för att tvätta och sen drog vi norrut igen. Första anhalt blev Östersund och en liten stuga på Frösö camping & stugby.


När vi checkat in och lagt ur lite bagage så åkte vi och hälsade på min jobbarkompis Zacke som bor på Frösön. Där fikade vi och snackade medan barnen härjade loss. Bra för dem att få ut lite energi.

På kvällen åt vi middag i Östersund och barnen röstade på Grekiska kolgrillen precis som sist. Sen hann vi med en sväng på Krogstråket.


Sen åkte vi tillbaka till stugan med två trötta ungar. 

Det var fantastisk utsikt från campingen men jag tyckte det var lite sisådär inne på servicehuset vad gällde städning. Kanske hade jag otur men att städa en gång om dagen kändes lite för lite.


Att bara bo för en övernattning funkade för oss men jag skulle inte vilja bo där en vecka. Får jag välja så var det bättre standard på stugorna på Östersunds camping. Priset skiljer lite, det är lite billigare på Frösö camping men skulle nog välja Östersund ändå.

Det var dessutom mer välkomnande personal i Östersund. På Frösö hade de lite basvaror i en del av receptionen vilket saknas i Östersund…fast där ligger campingen nära Circle K och dessutom ganska centralt.

One thought on “På väg igen – Frösö Camping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.