Jag är sugen på lite mer resor. Jag har varit så extremt dålig på små kortare resor till olika städer. Jag hoppas det kommer bli mer av det nu när barnen blivit lite större.

Jag kollade för skojs skull upp vad det skulle kosta att åka till Polen 25-28/9 och för 2 personer där den ena tog med stort handbagage och en litet (om jag och Nicke åker) så skulle det kosta 565kr för oss båda. Sjukt billigt. Sen tillkommer såklart hotell, men det är ändå sjukt billigt.

Nästa resa för mig går dock till Oslo och det på måndag. Första dagen tillbaka från semestern får tillbringas på vårt norska kontor. Det ligger i Vinterbro/Ski så det är en bit utanför Oslo. Söndagskvällen får jag spendera på hotell vid Arlanda då det inte går att ta sig upp till flyget för mig annars (och det är billigare med hotell än med taxi upp).

Vilken europeisk stad kan ni rekommendera mig att åka till?

2 Responses to Nästa resa blir till Norge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.FÖLJ MIG PÅ TWITTER


Categories

Archives

Design by lilith.se