Boende i Hemavan

Vi i personalen som åkte upp tidigare för att förbereda konferensen bodde alla på Trolltunet. Jag bodde i två olika dubbelrum och flera bodde i större lägenheter.

De rum jag bodde i var riktigt fina och sköna sängar var det vilket är viktigt när man skall bo länge. Första boendet var på Odin 1 och det såg ut såhär

Det fanns skrivbord (ej på bild) och vattenkokare om man ville göra sig lite kaffe.

Boende 2 var lite lyxigare. Frigg 2 kan rekommenderas varmt, där kommer jag absolut boka in mig om det blir fler turer till Hemavan.

Kändes sjukt lyxigt.

Inne vid själva receptionen på Trolltunet finns en liten bar och frukostmatsal samt ett större konferensrum. Kaffe finns alltid klart för de som bor på Trolltunet.

Frukosten var precis lagom, fanns äggröra, bacon, ägg, bröd, pålägg, frukt, yoghurt och juicer. Alldeles lagom och väldigt gott.

Middagar åt vi som åkte upp först på Nannas kök och på Hemavans värdshus. Måste nog säga att jag tyckte bäst om Nannas kök.

Konferensmiddagarna var på Trolltunet och där var maten fantastisk!

Hemavan är otroligt vackert. Önskar att man kommit högre upp på fjället och att solen skulle skinit. Vilka foton jag hade kunnat bjuda på då.

Stort tack till Stig och hans fantastiska personal som bidrog stort till en lyckad konferens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.