Härlig höstdag

img_1301

Hej Bloggen! Just nu verkar inspirationen inte vara helt på topp hos mig. Med sånt här härligt väder som vi har så vill man bara njuta av de sista varma dagarna innan höstrusket drar igång.

Idag tog vi oss en liten promenad på vår skogsväg. Melvin och Nicke skulle kläcka lite pokemonägg och jag och Felix tog en tur upp i skogen till höger. Där brukar jag kunna plocka en hel del svamp men jag tror jag gått där en 4-5 gånger i sommar och inte hittat en enda liten svamp. Bedrövligt!

Ser på bloggar hur folk plockar massor med svamp, men inte verkar de finnas här. Nu har jag inte letat på andra ställen i närheten då mina andra ställen blivit förstörda. Har dock ett ställe till som jag tänkte ta mig till någon helg, vore ju kul att få i sig åtminstone en kantarellmacka även om det blir mest höstkantareller och inte gula.

Imorgon hoppas jag också på fint väder för då skall jag vara med Felix på förskolan. Han har det lite jobbigt just nu så jag känner att jag vill vara med en dag. Inte lätt att vara tre år med miljoner kan själv, vill bestämma själv tankar. Han är minst sagt lite bråkig nu och att säga åt honom att sluta är som att trigga honom att dra igång än värre, inte hör han något heller. Härliga 3,5 år fas *ironi*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.