Vikt

Idag försökte jag få tag i Oxbackskliniken, vill gärna göra ett ultraljud för att se att något finns inne i magen. Har mycket “bruna” flytningar (står iofs att det är normalt med flytningar) men jag minns inte att jag hade så med Melvin.

Brösten känns inte lika ömma längre men däremot har jag den typiska molvärken.

Något som känts lite jobbigt med en ny graviditet (kändes jobbigt innan, inte nu) var det här med vikten. Vitsen med min GBP operation var att gå ner i vikt. Mitt mål var 60kg vilket jag nu ändrat till 60 någonting. Nu har jag ju blivit gravid och jag hoppas verkligen att jag kan gå ner i vikt efteråt. Ikväll vägde jag mig och jag har faktiskt gått ner i vikt sen jag blev gravid (slutade springa, vågar inte riktigt det även om det inte skall vara någon fara), vågen visade innan middagen idag på 73kg (utan kläder).

Måste hålla lite koll känner jag då jag med Melvin gick ner rätt mycket för att i slutändan gå upp typ 4hg. Han var iofs tillväxthämmad men jag vet inte om det var därför jag inte gick upp mer eller om det mer berodde på att jag hade så mycket att ta av då (tror jag vägde nästan 112 vid inskrivningen).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.