Märkligt

Idag bestämde jag mig för att ringa och boka in mig på ett ultraljud eftersom jag haft de här skumma flytningarna. Fick tag i dem innan lunch och lyckades få en tid imorgon. Ringde även och bokade tid för inskrivning.

Vad händer sen då, jo när jag går ner på eftermiddagsfikat så känns det lite konstigt så jag går på toa och då har det kommit blod, dvs inte i flytningarna utan färskt blod… FAN, känner mig rätt övertygad om att det är kört.

Vi får se vad UL säger men jag har inga förhoppningar alls.

Berättade för Melvin att jag skall till doktorn imorgon för att se om bebisen vill vara kvar i magen eller om den har dött. Stackarn, blev jätteledsen. Kanske inte skulle sagt något. Fast känner ändå att jag vill vara öppen mot honom eftersom vi faktiskt pratat om att det kan hända att bebisen inte kommer ut.

4 thoughts on “Märkligt

  1. @SoffiZ-Oliwer och Towas mamma 🙂,

    Fast jag blöder än och har ont i magen…kommer lite “slemklumpar” i blodet också. Skall dock på UL ändå idag och få bekräftat att det “skitit sig”. Trist men jag kan ta det, just nu känns magontet jobbigast. Är ändå glad att det kom nu och inte när ex magen börjat växa.

  2. Neeeejjee!! Fyfasen för blod! Jag har själv haft 4 mf, så finns om du behöver prata. Men du, hoppet behöver faktiskt inte vara ute ännu. Det finns folk som blöder sig genom hela graviditeter, så vi håller tummarna!! <3

  3. @Agnieszka-2barnsmorsan,

    Blödde mer nu ikväll så hoppet är nog ute, men jag åker på UL imorgon ändå så har man det gjort. Är det kört så är det ändå tur att det är det såhär tidigt, hade varit värre om det varit senare.

    Tack ändå för att du håller tummen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.