Tillbaks på ruta ett

Japp, bekräftat missfall. Jättetråkigt men jag tar det inte så superhårt (än i alla fall). Hade liksom på känn att allting gått för enkelt och med de här flytningarna jag haft i två veckor så har liksom hoppet försvunnit lite. Så blodet igår och inatt och magontet (jäkligt ont) idag gjorde att jag var helt hundra på att det var kört.

Var i alla fall på Oxbackskliniken och fick det bekräftat. Nu har jag precis ätit 3 tabletter som skall göra att det sista kommer ut (var några mm kvar som skulle ut) och sedan så får jag max blöda i två veckor, blöder jag så länge eller längre så måste jag ringa.

Sen blir det till att vänta i två månader innan man försöker igen. Förhoppningsvis går det lika enkelt som denna gång (som faktiskt inte var planerad) och med bättre utgång.

Jag kommer fortsätta ha dessa inlägg låsta då det annars är så uppenbart varför jag låser eventuella framtida inlägg.

4 thoughts on “Tillbaks på ruta ett

  1. @Marie,

    Det kändes på något vis väntat i och med flytningarna jag haft. Jag tycker jag tar det rätt bra men Melvin och Nicke är jätteledsna och då börjar jag också bli ledsen.. eller mest besviken över att det sket sig. Märklig känsla. Men vi får försöka igen och hoppas det funkar och går bättre nästa gång.

    Tack för kommentaren. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.