Tävling: DVD Stadens Hjältar

För exakt en vecka sedan så kom följande Stadens Hjältar filmer ut på DVD och nu har 3st chans att vinna en av dessa. Melvin gillar Stadens Hjältar och han är 6 år. Vi har tagit ner deras app och den upptäckte Felix 9 månader och han var helt fascinerad av den. Så dessa passar ett brett spann av barn.

Namnlös

Dessa är det som tävlas ut

DVD – Snabb, rolig och snäll

DVD – Redo för uttryckning

DVD – Tung last

Den här tävlingen håller jag i samarbete med Noble Entertainment och det är väldigt enkelt att vara med.

Tävlingen avslutas 15/12 och ev. vinstskatt betalas av vinnaren

För att vara med måste ni

Gilla Stadens Hjältar och Noble Entertainment på Facebook. Skriv i vilket namn du gillar i din kommentar

Dela tävlingens länk på din Facebooksida (offentligt, annars ser jag inte det).

Motivera varför du skall vinna en av dessa DVD:er

Frivilligt

Om ni vill får ni gärna blogga om tävlingen men det är absolut INGET KRAV

 

 

 

46 thoughts on “Tävling: DVD Stadens Hjältar

  1. Jag är gärna med. Gillar båda som Lottiz Törnqvist. Delar på FB i samma namn.

    Jag tror min 6 åring skulle uppskatta denna DVD. Han har blivit förtjust i böckerna och det skulle vara roligt att överraska honom med en film också.

  2. Jag har gillat, Emma Falebrant. Även delat inlägget.

    Motivering:
    Min brorson är min guldklimp på 2,5 år och han älskar allt som har med bilar att göra. Så han skulle vara överlycklig om han fick den. 🙂

  3. Tack för tipset, är gärna med och tävlar.
    Gillar båda och har delat tävlingen på facebook, Liselotte andersson
    Vill vinna för mitt barnbarn har börjat tycka att det är roligt att se på film och han gillar verkligen Stadens hjältar
    Med vänlig hälsning Liselotte

  4. Gillar båda på FB. Anja Lennartsson. Delat tävlingen. Vill vinna till mina tre små killar som är helt biltokiga. Älskar Staden Hjältar. Alla utryckningsfordon är bäst. Hoppas på tur och tomtens säck och att barnen vid TV:n i fantasin värld försvinner i ett smäck.

  5. Gillat, och delat, på Linda Ninna Henriksson.

    Min son har älskat Stadens Hjältar sedan vi laddade ner appen, en av våra första när vi blev med iPad valborgsmässoafton 2012. Vi har febrilt sökt DVDer och utgivningar, men fått nöja oss med enstaka klipp på youtube eftersom ingen återförsäljare här kunnat få tag på något.
    Så jag hoppas verkligen att vi vinner. Sonen gillar Bella Brandbil så mycket att han döpt om brandbilen i Disneys Bilar till Bella 😀

  6. Gillar de båda på Facebook (Camilla Wihlborg) och har delat tävlingslänken offentligt.

    Vår stora tjej fyller fyra innan jul
    Stadens hjältar tycker hon är kul
    Lillasyster börjar också gilla teve
    kanske hon får sitta breve’
    Som mamma hoppas jag få glädja dem båda
    med dvd innan jul i vår brevlåda 🙂

  7. Jag är med och tävlar. Barnen älskar stadens hjältar och nu såg jag dessa dvdboxar på icamaxi och tänkte att de vore en perfekt julklapp. Så varför inte vinna en? Lagom till Rasmus födelsedag kanske (16 dec). Här snackar vi bra och lärorikt liksom, till skillnad från dagens tecknade serier som jag tycker handar om bråk o sånt där tjafs många gånger… inte s lockande direkt…

    Gillar båda sidorna på fb (Annika Nilsson Pettersson)
    Delat tävlingen offentligt!

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

  8. Go kväll. Vi hänger gärna me på ett hörn. Gillar bägge sidorna, nu ska jag försöka mig på att dela på fb. Anette Jonsson heter jag på fb. Här skulle hela familjens lilla troll älska denna film och mysa. Härlig jul med mys under filten och massor av frukt. / Kram Anette “Nettan” Jonsson.

  9. @Eva-Britt Riström,

    hej Eva-Britt, jag hittar inte att du länkat till min blogg (själva adressen till tävlingsinlägget) däremot ser jag att du delat Heroes of the city appen..

    Men för att vara med måste du länka till min blogg. Gör det och hojta till via en kommentar så kikar jag om jag ser delningen och då är du med i tävlingen 🙂

  10. Jag är gärna med och tävlar om en DVD till min äldsta son på 3 år (men när jag läser ditt inlägg kanske den passar till den lilla på 17 månader också. Min stora älskar att titta på Stadens Hjältar på youtube, så en DVD skulle bli en absolut favorit på julafton!

    Gillar båda sidorna (maria mattson) och delar tävlingen där https://www.facebook.com/maria.mattson.969

    Mvh Maria

  11. Jag är med och tävlar!
    Jag gillar båda Facebooksidorna sedan förut och har delat tävlingen offentligt på FB (https://www.facebook.com/heidi.larsson.16)

    När vi var på mammabloggkryssningen kom jag för första gången i kontakt med Stadens Hjältar – och jag gillar verkligen hela deras affärsidé och temat på böckerna/filmerna/apparna osv! =) Att verkligen visa hur viktiga dessa hjältar är för samhället! Det behövs om inte annat i dessa tider då ungdomar kastar sten mot räddningstjänsten och andra otäckheter – det är så fel väg att gå! Vi ska vara glada att vi har stadens hjältar! =)

    Håller tummarna för en fin vinst! (Jag har ingen av DVD-erna sedan förut så jag skulle vilja vinna vilken som helst av dem! =) )

  12. @Sofie,

    Hej Sofie, Kan du skicka länken till din profil på Facebook. Jag hittar bara en Sofie Wärn men där finns ingen offentlig delning… skicka länk till din profil så kikar jag. Hör av mig om jag ändå inte hittar.

  13. Jag är gärna med o tävlar om dessa filmer då jag tror att mina barn på 6 år, 5år och 6månader kommer att uppskatta dem. Små som stora , pojkar som flickor 🙂 En varsin julklapp 😉

    Har gillat sidorna och delat med namn – caroline lundin fd kroon

  14. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna då jag har hört så mycket positivt om Stadens Hjältar på sistone runt om ibland alla bloggar, vilket har gjort mig nyfiken på vad det hela är och om det kan tänkas falla min dotter i smaken. För mig är det nämligen viktigt att erbjuda henne fler alternativ än det typiskt “tjejiga”, även om det är det som oftast faller henne i smaken och dessa känns som något helt nytt emot vad hon brukar se på och skulle vara perfekt under julgranen i år.

    Gillar Stadens Hjältar och Noble Entertainment på FB (Sanna Kaakinen).

    Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  15. Jag har gillat sidorna i mitt namn, Sofie Wärn. Och delat inlägget offentligt.
    Hoppas på att vinna då båda mina pojkar (5år och 15mån) älskar Stadens hjältar, och ska jag vara helt ärlig så är det en av mina favorit böcker att läsa vid läggdags 🙂
    Appen är också väldigt populär här hemma.

  16. Gillar, delar (Hanna Söderberg) och hoppas på vinst.
    Vill vinna till mina döttrar, framförallt den stora älskar Stadens hjältar. Hade varit kul att vinna filmer så jag kunde få tillbaka min mobil där dom i dagsläget kollar via appen 😉 hehe

  17. Gillar båda sen tidigare med namnet Eva Flood
    Skulle vilja vinna till minsta barnbarnet Ludvig 2,5 år ,då jag tycker att det är fina och snälla filmer vilket jag vill att han ska se på,finns så mycket skräp som inte är bra.
    evaflood@telia.com

  18. jag är jätte gärna med..

    1. jag har gillat båda sidorna på facebook (veronica hedlund)

    2. jag har även delat offentligt på facebook (veronica hedlund)

    3. jag skulle vilja vinna till mina älskade gossar då dom älskar att titta på bra filmer.,

    kram veronica

  19. @anne-louise andersson,

    Du måste dela min tävlingslänk i din Facebooklogg också. Gör det och skicka gärna en länk till din profil så jag kan dubbelkolla detta. Sen behöver jag en motivering till varför du skall vinna också. Gör detta och skriv ny kommentar så är du med.

  20. @Linda Carlenäs,

    Du måste gilla båda sidorna på FB samt att du måste dela min tävlingslänk (adressen till tävlingen) i din FB logg och se till att den är offentlig så jag kan dubbelkolla att du gjort det. Gör detta så är du med.

  21. Hej!

    Det här är en superbra tävling för vår lille Frej (lite drygt 1 år) som älskar brum brum och skulle få detta i julklapp. Nog för att det är roligt med saker som är snabba och roliga, men desto viktigare också att de är snälla, det gillar vi!! Tummen upp!

    Jag gillar sidorna på FB och delar tävlingen där alias: Mary-Anne Christensen
    https://www.facebook.com/petra.christensen.9

    Hoppas nu på tur!
    Hälsningar
    P Mary-Anne Christensen

  22. Jag är självklart med 😀

    Gillar både på facebook sedan tidigare /Angelica Broman

    Vi såg igår alla dessa dvd-filmer på ica maxi igår och Casper ville ha alla , men fick välja en och han valde brandbilen. Jag har lovat han hela samlingen för han har målarböcker, pyssel och pussel i stadens hjältar serien hemma och nu vill vi ha alla dvd filmer, så jag hoppas på att få överraska Casper med denna samling

    Ha nu en toppen kväll.

    Kram

  23. Jag är gärna med och tävlar.
    Jag har gillat Stadens hjältar fb sida under mitt namn Christina Frisberg
    Jag har gillat Noble Entertainment fb sida sedan tidigare.
    Och jag delat tävlingsinlägget offentligt på fb under samma namn
    och hoppas få vinna en film till min lilla älskling Matias.
    KRAMELIKRAMEN!!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.